Bestapartman, 5 apartman 21 férőhely

Medencés apartman házunk Balatonboglár központi részén található minden könnyedén gyalogosan megközelíthető. A házban 5 külön bejáratú teljesen felszerelt apartman található. Az udvar nagy része füvesített az egyik oldalon zárt parkolásra van lehetőség. Az udvar hátsó részén helyezkedik el a 9x4-es medence és a hozzá tartozó napozó terasz.

Fedett pavilon, grillezési és bográcsozási lehetőség. A típusú apartman: 3 fős +pótágy betehető. Konyha, fürdő, háló+étkező sarok, fedett terasz.Teljesen felszerelt, kábel tv, wifi. B típusú apartman: 4 fős+pótágy betehető. Konyha, étkező, fürdő, háló, fedett terasz.Teljesen felszerelt, kábel tv, wifi.

Ebből a típusból 1 található az emeleten 2 a földszinten kertkapcsolattal. C típusú apartman: 6 fős +pótágy betehető. Konyha, gardrób, fürdő, háló(2ágy)háló(4ágy), terasz.Teljesen felszerelt, kábel tv, wifi. Gyerekbarát szállás vagyunk a játékok és eszközök használata ingyenes. (babakocsi, etetőszék, kiságy, fürdetőkád, pelenkázó, bili, játékok, ) Főszezonban csak hetes turnusokban szombati váltással lehet foglalni.

Foglaló mértéke 20% amit csak banki utalással áll módunkban elfogadni szép kártyával a foglaló nem fizethető. Semmilyen bulira, rendezvényre nem foglalható. EGY ÉJSZAKÁS TARTÓZKODÁS ESETÉN+ 30% FELÁRAT SZÁMÍTUNK FEL. (főszezonon kívül)

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
5 apartman, 21 férőhely
NTAK azonosító: MA19015993


előzőkövetkező