Zöld Apartmanház, 3 apartman 12 férőhely

A Zöld Apartmanház fedett kültéri medencével a Balaton déli partján, Balatonboglár csendes, nyugodt zöldövezeti részén várja kedves vendégeit. A város központja, a Gömbkilátó, a Kalandpark és bobpálya 800 méterre, ingyenes szabadstrand és a Buborékfürdő 1100 méterre, vegyesbolt 300 méterre található, a parton éttermek és a balatoni borokat kínáló Borudvar várja az ínyenceket.

A nyári időszakban a Kultkikötőben színházi előadások, koncertek, a parthoz közel cirkusz és vidámpark kínálnak a vendégeknek szórakozási lehetőséget. Vendégeink részére kódos beléptető rendszer ad biztonságot és a gépkocsiknak kamerával őrzött, zárt parkolót biztosítunk.

A medence mellett napozóágyak, kültéri melegvizes zuhanyzó és hintaágy teszi kényelmessé a pihenést. Különösen figyelünk apartmanjaink alapos tisztaságára, fertőtlenítésére. Leendő vendégeinket biztosítani szeretnénk arról, hogy az apartmanokba érkezve mindent tisztán találnak.

Háziállatot nem tudunk fogadni. Az udvarban grillezési és pingpongozási lehetőség van. Csendes nyugodt környezet miatt fiatal, bulizni vágyó társaságokat nem tudunk fogadni. Apartmanok leírása: Külön bejáratú apartmanjaink klimatizáltak, jól felszerelt konyhával rendelkeznek, melyben tányérok, poharak, edények, mosogató, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, hűtőszekrény fagyasztóval, illetve főzőlap áll a vendégek rendelkezésére.

A hálószobák kényelmesek, tágasak, vadonatúj bútorokkal berendezve, mindegyikben franciaágy található minőségi fekvőfelületű matraccal, minden apartmanhoz külön fürdőszoba és WC tartozik. A ház helyiségei nemdohányzóak. Az apartmanjainkban TV áll rendelkezésre 120 műsorcsatornával.

Az teraszon és erkélyen kerti bútorok szolgálják vendégeink kényelmét. SZÉP kártyát és egyéb utalványt NEM tudunk elfogadni. Kaució: Felmerülő esetleges károkozás megtérítésére az érkező vendégektől összesen 20.000.- Ft kauciót teszünk letétbe, elismervény ellenében.

Amennyiben károkozás nem történt, távozáskor az összeget hiánytalanul visszafizetjük az apartman átvétele, illetve a kulcs leadása után. Lemondás esetén vagy korábbi kijelentkezéskor a foglalót vagy a bérleti díj arányos részét nem áll módunkban visszatéríteni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
3 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19013272


előzőkövetkező