Rózsa Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Az egész évben nyitva tartó Rózsa Apartman tökéletes választás a Keszthelyen illetve Hévízhez közeli szállást keresők számára. Az apartman a város nyugati részén található a liftes Gesztenyés társasház harmadik emeletén, közel a város központjához ami 10 perces sétával elérhető.

Az alsó szinten található a nappali (2 fő részére pótágyazható), az étkező és a konyha egy légtérben valamint a fürdőszoba, előszoba/gardrób. A két fő részére kialakított hálószoba a galérián helyezkedik el, önálló zuhanyzós fürdőszobával és külön toalett helyiséggel.

A lakás 58 m2-ét a 11m2-es bútorozott, árnyékolóval (napellenzővel) ellátott, kényelmes erkély egészíti ki. Az apartmanban központi fűtés, hűtő-fűtő klíma, okos TV, internet, bútorszéf van, a lakás árnyékolókkal és szúnyoghálóval is ellátott.

A konyha teljesen új berendezésekkel, eszközökkel felszerelt. (Elektromos sütő, mikrohullámú sütő, alul fagyasztós kombinált hűtőszekrény, elektromos tűzhely, mosogatógép, kapszulás kávéfőző, kenyérpirító, víz forraló, melegszendvicssütő, botmixer, kézi mixer, vasaló.) Az apartman bababarát eszközökkel felszerelt (baba étkezőszék, babaágy ágyneművel, babakád). Az apartmanhoz tartozik a társasházhoz kapcsolódó ingyenes parkoló.

A társasház földszintjén üzletek találhatók. (Pékség, pizzéria, ABC, burger street food, edzőterem, horgászbolt stb.) Az apartman két városi, tóparti strandhoz közel helyezkedik el.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23058030


előzőkövetkező