Royal Perl Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Családoknak is ajánlott. Közvetlenül a Balaton partján elhelyezkedő apartman különleges élményt biztosít a Keszthelyen pihenni vágyóknak. Ön itt zavartalanul élvezheti a Balaton csendjét és gyönyörködhet a tó panorámájában. Az 52 nm-es lakás egy 2023-ban épült ötcsillagos luxusépület harmadik emeletén helyezkedik el.

Lift, ingyenes parkolás rendelkezésre áll. A kamerával megfigyelt zárt udvaron belül apartmanomként egy parkolóhely biztosított. Közvetlenül az épület mellett vezet el a Balaton körüli kerékpárút. Az épület belső udvarán a kerékpárok tárolására is van lehetőség. Az apartmantól sétaúton két strand is elérhető.

A Libás 700m-re, a Keszthely Városi strand 900m-re van. Az apartman hálószobájában egy franciaágy, a nappaliban egy kihúzható kanapé 2+2 fő részére kényelmes elhelyezést biztosít. A hálószobából és a nappaliból kilépve egy 28 nm-es, kerti bútorral felszerelt teraszon élvezhetjük a pihenést.

Jól felszerelt modern konyha, kényelmes fürdő, mosógép, wifi és két darab TV teszi otthonossá az apartmant. Az épület tetőteraszán szolar zuhanyok, napozóágyak várják a napozásra, pihenésre vágyókat.. A lakás légkondicionált, hűtése és fűtése megújuló energiával működik.

Egész évben várjuk a pihenésre valamint Keszthely város és környéke által biztosított változatos kikapcsolódási lehetőségekre, élményekre vágyókat.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG23058706


előzőkövetkező