Ronyhome, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Töltsön el néhány kellemes napot Zamárdi településen a Welcome to the Zamardi Beach Apartman vendégeként. Barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg Zamárdi településen az apartman vendégei. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol zárt parkoló áll rendelkezésére.

Az apartman saját erkélyt vagy teraszt is kínál, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást. Az apartmanban üzemelő klímának köszönhetően a meleg nyári napokon is könnyedén felfrissülhet. Felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosított a szálláshelyen, így hordozható számítógépével a pihenés alatt is könnyedén internetezhet.

Az apartman fürdőszobával felszerelt. A Welcome to the Zamardi Beach Apartman által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés 1 km-re található a szálláshelytől a Red Bull Air Race, 1.8 km-re a T-Beach szabadstrand, 900 méterre a Heineken Balaton Sound 2024, 1.8 km-re a Szamárkő, 1.1 km-re a Zamárdi Tájház, 3.8 km-re a Gyöngyvirág és Pipacs utcai szabadstrand, 1.5 km-re a Klapka utcai szabadstrand, 1.4 km-re a Lugas Étterem, 900 méterre a Balaton Szíve szobor, 2.7 km-re a Jegenye téri szabadstrand, 1.1 km-re a B my Lake, 300 méterre a Balatoni strand. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak.

A legközelebbi étterem 300 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 300 méterre fekszik. Fizetés Foglalását OTP SZÉP kártyával és átutalással fizetheti ki. A foglalás visszaigazolását követően a Welcome to the Zamardi Beach Apartman 100% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 13:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

Magyarul tudják Önt köszönteni a munkatársak. Szallas. hu értékelés Az apartman 9, 2-es pontszámot és ezzel Nagyon jó minősítést ért el 9 értékelés alapján a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: április 20. - szeptember 20.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20004413


előzőkövetkező