Szili Apartman, 1 apartman 10 férőhely

Szili Apartmanunk csendesebb, nyugodtabb környezetben családi házunk emeletén találhatók, vízparttól kb 900 m-re. Apartmanunk, nagyobb társaságnak is kiadó, de 4 fővel is már foglalható kedvezményes áron, természetesen kevesebb létszám esetén is csak Önök lesznek apartmanunkban, így a fürdő, wc, terasz is csak az Önök rendelkezésére áll, így a felesleges szobákat lezárjuk.

Ezek a feltételek a fesztiválok ideje alatt nem érvényesek. Külön bejárattal, tartalmaz összesen 4 szobát, ebből egy db 4 különágyas szobát, 2 db franciaágyas szobát és 1 db 2 különágyas szobát, összesen 4 db szoba, (pótágyak elhelyezése megoldható) felszerelt konyhával, fürdő wc.vel, saját parkolóval rendelkezik.bográcsozási lehetőséggel, nagy terasszal.Egyik franciaágyas szobánk külön erkélyes.

Szabad strand, közel 3 Km hosszú pázsitfüves, árnyat adó fákkal telepített, szépen karbantartott, öltöző kabinokkal rendelkezik. ami a szálláshelytől kényelmes 20 perces sétával megközelíthető vagy kocsival 2 perc. Balaton vize sekély enyhén mélyülő, gyorsan melegszik, kisgyermekek fürdőzésére és felnőttek pihenésére ideális.

A közelben lévő kishajó kikötő, a Vizi sportok kedvelőinek és horgászoknak nyújt kikapcsolódást, a zenepavilonban esténként heti 3 alkalommal ingyenes utcabálok szolgálják a vendégek szórakozását. Strandon szeretettel várjuk Éttermünkben a Grill Büfé Sörözőben, ahol nagyon finom, frissen készült ételeket kóstolhatnak a hozzánk betérő vendégek.

Családi vállalkozásként, 1992 óta üzemeltetett vendégházunkban, ki vendégként érkezik, barátként szokott távozni és visszatérni. Bízom benne, hogy rövid bemutatkozásom felkeltette érdeklődését és, hogy ez igaz e? Örömünkre szolgálna, ha személyesen győződne meg róla.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: április 10. - szeptember 30.
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20009339


előzőkövetkező