Fullhouse Apartmanház, 1 apartman 8 férőhely

A Fullhouse Apartmanház a Balaton déli partján, Zamárdi csendes, nyugodt lakóövezetében található bababarát szállás, amely 2018. júniusban került átadásra. A házban két önálló, egymástól független, (elrendezésükben, felszereltségükben egyforma) apartman várja vendégeinket, melyek egyenként 4+2 fő részére nyújtanak kényelmes elhelyezést.

Az apartmanokban 2-2 hálószoba, 2-2 fürdőszoba, nappaliban kihúzható két személyes, ágyazható kanapé, felszerelt konyha-étkező (mosogatógép, elektromos főzőlap, nagy hűtő, mikrohullámú sütő, főző és tálaló edények, alapvető fűszerek) található, a szállásunk légkondicionált és fűthető.

A babáknak biztosítunk etetőszéket, fürdető kádat és kiságyat. Hatalmas kert áll rendelkezésre az aktív pihenésre vágyóknak, ahol kialakításra került hőszivattyúval fűtött - hűtött (31-32 °C), fedéssel ellátott (elhúzható) medence római lépcsővel a kényelmes bejutáshoz a gyerekes családok igényeit figyelembe véve (szezon május 1- szeptember 30).

Az őszi -téli -és tavaszi szezonban masszázsmedencével (jakuzzi) kényeztetjük vendégeinket (október 1 - április 30.), mely megfelel az ÁNTSZ előírásoknak, külső homokszűrős rendszerrel és klóros fertőtlenítéssel. Elkülönített részen található egy főző sarok, grillező és bográcsozó hellyel, az aktív sportolásra vágyóknak homokos strandröplabda-foci pálya biztosítja a kikapcsolódást.

A gyermekek részére kialakítottunk egy igényes esésvédő gumilappal ellátott játszóteret (25 m2) hintával, csúszdával és trambulinnal, valamint a babaházakban többféle játék várja a gyerekeket (homokozószett, futóbicikli, kistraktor, labda, vízipisztoly). Ezen kívül íjászatra is van lehetőség (biztonságos tapadókorongos nyilak) céltáblával kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozást biztosítva.

A parkolás az apartmanok mellett, zárt udvarban, kamerával megfigyelt területen történik, a Wifi a szállás területén ingyenes. Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk minden Kedves Vendégünknek apartmanunkban. _Földesi Éva_ [Tulajdonos]

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA23079655


előzőkövetkező