Pink Tulip Apartment House, 4 apartman 16 férőhely

Apartmanházunk Siófok csendesebb részén, a Fokihegy lábánál, a Daday Kálmán utca 14 szám alatt található. A 4 külön bejárattal rendelkező apartmanban összesen 16 fő elszállásolására van nálunk lehetőség. A 4 apartmanból 3 egy épületben található, míg a 4. egy másik épületben, aminek az aljában a tulajdonosok laknak.

Mind a 4 apartman jól felszerelt konyhával (gáz/elektromos főzőlap, hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, pirítóssütő, vízforraló, edények, tányérok, stb.), saját fürdőszobával rendelkezik. Mindegyik apartman klímaberendezéssel van felszerelve, melyek díját nyáron (22°C-nál nem alacsonyabb hőmérsékleten való használat esetén) a szállásdíj tartalmazza.

Kisállatokat szívesen látunk (előzetes egyeztetés után), ha nem tesznek kárt a kertben, ingatlanban, vendégekben stb (4000 Ft/éj). Gáz / faszenes grill és gázbogrács, térítés ellenében bérelhető, amiket a közös kertben tudnak használni. Mivel az apartmanház Siófok csendes, kertvárosi részén található, ezért a vendégektől az ennek megfelelő magatartás elvárt. (Pl. : este 10h után semmilyen zajhatást okozó tevékenység végzése. )

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA21004378


előzőkövetkező