Vécsey Apartman, 6 apartman 16 férőhely

Kiránduljon néhány napra Siófok településre és legyen utazása idejére a Vécsey Apartman vendége. A Vécsey Apartman felkészült macskák és kutyák fogadására is, kedvencét is magával hozhatja (max 10 kg-ig) felár ellenében.

Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshely parkolójában hagyni. 6 lakóegységes apartmanunk az Ezüst parton található. 5 apartman egyforma kialakítású, amelyek a földszinten helyezkednek el, mindegyik önálló terasszal rendelkezik, ahol Ön is bármikor élvezheti a szabad levegőt Az apartmanok kb 18 nm -ek, saját fürdőszobával Wc-vel .

Közös konyha van az 5 apartmanhoz, ami jól felszerelt, (mikrohullámúsütő, kávéfőző, víz forraló, edények, evőeszközök, poharak, tányérok, baba tányér, baba kanál, ) a szobákhoz külön hűtőszekrény. A 6. apartman egy teljesen külön elhelyezkedő Kis ház a kert sarkában, az emelten található két hálószoba egy wc-vel, a földszinten egy amerikai konyhás nappali és fürdőszoba wc-vel .

A kertben fedett kiülő és bográcsozó valamint sütögető áll vendégeink rendelkezésére. A közelben megtalálható: Éttermek, Bolt( Spar), Fagyizó , Vasútállomás és persze a Balaton part :-) Fizetés Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni.

A foglaláshoz a Vécsey Apartman a sikeres visszaigazolást követően előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, elhagyására pedig 11:00. A munkatársak magyarul kommunikálnak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 30.
Légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
6 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA23064990


előzőkövetkező