703 Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Töltsön el néhány kellemes napot Siófok településen a 703 Apartman Siófok vendégeként. Az apartman barátságosan berendezett apartmannal várja a Siófok településen megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja.

Az apartman saját teraszos vagy erkélyes, ahol Ön is könnyedén élvezheti a szabad levegőt. A légkondícionálásnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni. A szobában felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosítja, hogy a tartózkodása alatt is naprakész tudjon maradni.

Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a lenti adatlapon.

Elhelyezkedés A Sió Zsilip a szálláshelytől 3.2 km-re van, a Plázs 3.9 km-re, a Szent Anna kápolna 1.3 km-re, a Heineken Balaton Sound 2024 7.2 km-re, az Óriáskerék 4.1 km-re, a Bella Állatpark 8.3 km-re, a Siófoki Víztorony és Kiállítás 3.2 km-re, a Siófok hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt. 3.3 km-re, az Ásványmúzeum 3.1 km-re, a Petőfi Sétány 3.9 km-re. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz.

Kevesebb, mint 50 méterre fekszik a legközelebbi étterem, 150 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt. Fizetés Foglalását készpénzzel fizetheti ki. A foglalás visszaigazolását követően a 703 Apartman Siófok 50% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, elhagyására pedig 10:00.

Magyarul, angolul és németül tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19018817


előzőkövetkező