Pelso Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Egy város, ahol jó lenni Keszthely a Balaton kedvelt üdülővárosa, számos látványosságával és színes programokkal várja a városba érkezőket. Pelso apartmanunk a város turisztikailag nagyon kedvelt részén, a Helikon park közvetlen szomszédságában van. A városi strandtól, mólótól, hajóállomástól 500 m-re, a vasút- és buszállomástól is 500 m-re fekszik, így tömegközlekedéssel érkezőknek is kiváló választás.

A szállás a ház 1. emeletén található, teljes egészében felújított. 2021-ben a Kisfaludy pályázat keretében még modernebb és kényelmesebb lett az apartman, új nappali designnal. Az új, beépített konyhába mosogatógép is került.

Helyiségei: - 2 hálószoba - dupla ágyas (160x200 cm, 140x200cm) - nappali + étkező + konyha légkondicionált - nappali pótágyazható (ikeás kinyitható kanapé 2 fő részére, 160x200 cm) - fürdőszoba - zuhanyzós, WC - erkély A szállás 4+2 fő részére van kialakítva.

Konyhájában kerámialapos főzési lehetőség van, sütő, kombinált hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kávé- (kotyógós is van) és teafőző, vízforraló is rendelkezésre áll, szükséges eszközökkel is felszerelt. ÚJ. mosogatógép Az ár tartalmazza a közüzemi díjakat, ágyneműt, törölközőt, kb 140 tv- csatornát, WIFI-t.

Igény esetén a vendégeink kerékpárjait zárt helyen tudjuk tárolni. Parkolás közterületen történik (a ház előtti kis utcában) és ingyenes. Az ár az alábbi költséget - mint víz, gáz, villany, végtakarítás - tartalmazza. Külön csak az idegenforgalmi adó fizetendő, mely Keszthelyen 2024-ban 650 Ft/fő/éjszaka.

Minden estben csak a jogszabályoknak megfelelően tudok vendéget fogadni. A szállás elfoglalásának feltétele a személyenkénti - személyes okmánnyal történő - regisztráció, és a teljes vételár kifizetése. A szállást elfoglalni érkezés napján 15 órától 19 óráig lehetséges.

Távozáskor a szállást 8-10 óra között kell elhagyni. A szálláson csak a már regisztrált vendégek tartózkodhatnak. A szálláson belül nem szabad dohányozni, erre az erkélyen van lehetőség. Kisállat nem hozható. Megértésüket köszönöm. Várom sok szeretettel, pihenjen, üdüljön nálam.

1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21000407


előzőkövetkező