Papp Vendégház, 6 szoba 14 férőhely

Szobák, szolgáltatások Kiránduljon néhány napra Balatonederics településre és legyen utazása idejére a Papp Vendégház Vendége. Szükség esetén ingyen a szálláshely zárt parkolójában hagyhatja autóját.

Látnivalók, programlehetőségek a közelben: Szigligeti vár, Sümegi vár, Csodabogyós-barlang, Tapolcai-tavasbarlang, Festetics kastély, Balaton múzeum, Hévízi tófürdő, túraútvonalak, Szépkilátó, Batsányi kilátó Az Effenpergel Családi Pincészet Vendégházunktól 700 méter távolságra található.

Az elérhető szolgáltatások teljes listáját és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, valamint a Vendégház apartmanjainak adatlapján tudja megtekinteni. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A legközelebbi étterem 1000 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 200 méterre fekszik.

Lehetőség van bográcsozni, grillezni és szalonnát sütni is. Fizetés A foglalások összegét átutalással tudja kiegyenlíteni. A Papp Vendégház előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A szálláshely munkatársai magyarul és franciául tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
6 szoba, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA19012450


előzőkövetkező