Panoráma Vendégház, 3 szoba 6 férőhely

Tisztelt Vendégeink. Szokták mondani, hogy a déli partról egy igazi látnivaló van: az északi part Azoknak ajánljuk a vendégházat, akik szeretik a félkörpanorámát, nyugalmat, csendet. Nyaralóházunk Balatonederics külterületén fekszik, ezért csak az utcát tudjuk megnevezni, házszámunk nincsen.

A ház felújításán folyamatosan dolgozunk, évről évre csinosítjuk, hogy a mai kor követelményeinek megfeleljen és még sok évig modern maradjon.

A ház új tetőszerkezetet kapott új cserepes héjazattal, a külső homlokzati hőszigetelést 15 cm-es lemezekkel oldottuk meg illetve kiépítésre került a vegyestüzelésű kazánnal ellátott központi fűtés, 7 radiátor biztosítja a meleget hűvösebb időben. 2023 őszén egy klímát szereltettünk fel, mely télen a meleget, nyáron a hűvös levegőt állítja elő.

A panoráma terasz 15 autónyi földet kapott és 5 méterrel szélesebb lett, füvesítettük, játszóteret tervezünk létrehozni. Csodálják meg Önök is ezt a lenyűgöző panorámát. Autóval érkezőknek: A Tücsökdombi kilátó szomszédságában vagyunk. Kerékpárral érkezőknek: telefonon egyeztessünk, a Google nem a valós adatokat hozza, telefonon segítek Várjuk Önöket szeretettel.

Ingyenes parkolás
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20008174


előzőkövetkező