Palace Hotel, 133 szoba 300 férőhely

Egyéb információk: Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. február végétől előre láthatólag május végéig szállodánk épületének északi homlokzatát (Széchenyi utca felőli oldal) felújítjuk. A homlokzat szigetelési- és festési munkálatok a vendégek ellátását nem befolyásolják, mivel az érintett oldalon található szobákat nem adjuk ki.

A hévízi Hotel Palace igazi felüdülést kínál a hétköznapokból kiszakadni kívánó Vendégeknek. 138 db tágas szobával, minden igényt kielégítő wellness részleggel, tradicionális hévízi gyógykezelésekkel, kiváló gasztronómiai élményekkel, figyelmes, segítőkész személyzettel tesszük felejthetetlenné pihenését.

A szálloda csupán rövid sétatávolságra (alig 200 méterre) található a hévízi tófürdőtől, mely a világ legnagyobb természetes meleg vizű forrástava. Az áttetsző vizű tó egész évben igazán különleges élményt kínál az ide látogatóknak: télen levetni a nagykabátot és egy szál fürdőruhában kellemesen lubickolni a csábítóan gőzölgő termálvízben, nyáron pedig a tavirózsákkal körülölelt tóban lebegni és úszkálni.

A hévízi tó gyógyhatású vize összetételénél fogva kiválóan alkalmas reumatikus mozgásszervi megbetegedések, valamint egyes nőgyógyászati betegségek kezelésére. A tóban való fürdőzés kiegészítéseként a Hotel Palace tradicionális hévízi gyógykúrát (pl. iszappakolást, gyógymasszázst, elektro- és hidroterápiát) ajánl vendégeinek.

A testi-lelki feltöltődést segíti a szálloda által kínált számos beauty és wellness program is. A klasszikus masszázsok - mint például a stresszoldó fej-nyak masszázs, a svédmasszázs vagy a sportmasszázs - felfrissít és ellazítja a fáradt, görcsös izmokat. Az alternatív masszázsok kedvelőit többek között talp-reflexzóna masszázs, japán Yumeiho masszázs és Thai masszázs várja.

Parkolóhely foglalására nincs lehetőség, elfoglalása érkezési sorrendben a gépjármű mérete alapján történik. Parkolás (mélygarázs) 4.000 Ft / éj Parkolás (zárt udvar) 2.700 Ft / éj Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. február 25-én és 26-án wellness részlegünk technikai okok miatt( kötelező vízcsere és technikai javítások) nem üzemelnek.

Szaunák és a gőzkabin február 26-tól, élménymedencénk és pezsgőfürdő február 27-től használható. Az élménymedence hőfoka február 27-én folyamatosan éri el a megfelelő hőmérsékletet. Speciális étkezési igényét, ételallergiáját a foglaláskor szíveskedjenek jelezni.

Egyedi étrend extra költséggel járhat. Előzetesen nem egyeztetett speciális étkezést, nem tudunk biztosítani. A csomag ára nem tartalmazza az italfogyasztást.

Büféreggeli 6.450 Ft / fő Ebéd (menü) 6.250 Ft / fő Büfévacsora 11.500 Ft /fő Amennyiben házi kedvencét is magukkal hoznák, kérjük az ő érkezését is legyenek kedvesek előre jelezni. Ár: 7.200 Ft / éj / háziállat Non refundable-vissza nem térítendő ár foglalása esetén a foglalás értéket előre a megadott bankkártyán megterheljük. Amennyiben a terhelés sikertelen, értesítjük, a foglalást a helyszíni fizetés feltételeivel és áraival módosítjuk.

A non refundable kedvezményes ár igénybevételére ez esetben nincs lehetőség. Non refundable foglalás díjmentes lemondására és módosítására nincsen lehetőség.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
133 szoba, 300 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000040


előzőkövetkező