Otium Apartmanház, 4 szoba 8 férőhely

Apartmanházunkat úgy alakítottuk ki, hogy tökéletes legyen a nyugodt, minőségi pihenőidő eltöltésére. A vendégház felnőttbarát. Rendkívül nagy figyelmet fordítunk a minőségre és a tisztaságra, valamint azt szeretnénk, hogy a vendégeink nyugodt körülmények között élvezhessék a nálunk töltött napokat, ezért 10 ÉV ALATTI GYERMEKEKET CSAK ELŐZETES EGYEZTETÉS UTÁN TUDUNK VENDÉGÜL LÁTNI.

A kertben FINN SZAUNA, JAKUZZI segíti a kikapcsolódást. Kinti - benti törölközők, fürdőköpenyek minden vendégünknek a rendelkezésére állnak. A letisztult, modern dizájn igazán célszerű és hangulatos elrendezést takar. Akár családként, akár baráti társaságként érkeznek a vendégek hozzánk, a meghitt hangulatú szobák és közös terek valódi kényelmet nyújtanak.

A két tökéletesen felszerelt konyhában minden megtalálható, ami a főzéshez, vagy csak pár finom falat elkészítéséhez szükséges. A fedett erkély és a teraszok közvetlen kapcsolatot biztosítanak az üde, csendes kerttel. Itt található a kerti grillező is. Minden helyiség légkondicionált, a szobákban műholdas Tv van.

Vendégeinknek lehetősége van mosógépet, vasalót használni. FÖLDSZINTI APARTMAN. 2 hálószoba, mindkettőhöz külön fürdőszoba. Kényelmes franciaágyak, memóriahabos matracokkal. Külön tv, légkondicionáló mindkét szobában. Tágas nappali - étkező- konyha, ahol egy sarokkanapé igény esetén plusz egy fő elszállásolását teszi lehetővé.

Elektromos tűzhely, sütő, mikrohullámú sütő, kapszulás kávéfőző is a kényelmet szolgálja. A nappali közvetlen kertkapcsolatos, a hozzá tartozó teraszon kertibútorok, kertigrill, napozóágyak, kerti pihenő található. EMELETI APARTMAN. A hálószobában extrakényelmes, memóriahabos franciaágy van.

A fürdőszoba tágas, világos. A nappali - konyha - étkező minden szükséges eszközzel felszerelt, természetesen megtalálható a légkondicionáló, műholdas tv, kapszulás kávéfőző, hűtőszekrény, elektromos tűzhely, mikrohullámú sütő. Az erkélyen kávézósarok, meleg pléd várja a nézelődni vágyókat.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG21000785


előzőkövetkező