Bike Fun Apartments, 4 apartman 16 férőhely

Szívesen látja Önt vendégül Balatonakarattya településen akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a BIKE & FUN APARTMENTS - BALATONAKARATTYA. Az apartman négy barátságosan berendezett apartmannal várja a Balatonakarattya településen megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja.

A szálláshely apartmanjában minden hálószobához tartozik fürdőszoba. A BIKE & FUN APARTMENTS - BALATONAKARATTYA által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők.

A legközelebbi étterem 100 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 100 méterre található. Fizetés A foglalást készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A BIKE & FUN APARTMENTS - BALATONAKARATTYA előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni. A “BIKE & FUN Apartments - Balatonakarattya négy darab, két hálószobás, két fürdőszobás, 60 nm-s lakásból álló új apartmanház Balatonakarattya központjában a Balaton utcában, a Nagyparkoló és A Körforgalom közelében.

A ház mögött gyepszőnyeges kert terül el, ahol egy óriási öreg tölgy ad hűsítő árnyékot szinte egész nap. A ház mellett összesen 5 db gépkocsi számára van beállási lehetőség. Az utca végén található az újonnan kialakított MagasPart sétány csodálatos kilátó ponttal a Balatonra.

BIKE: Balatoni Bringakör “Pályaszállás / a Balatoni Bringakör közvetlenül a ház előtt, mellett és mögött halad el - fölötte nem A ház mellett van a Budapest-Balaton Kerékpárút és a Balatoni Bringakör csatlakozási 0 km pontja.

FUN: - az apartmanházat a KicsiBusz Balatonnal közösen üzemeltetjük, szállóvendégeink kedvezménnyel vehetik igénybe a KicsiBusz Balaton szolgáltatásait (MagasPart, Naplemente és “Városnéző-FunTour, strand-, étterem-, rendezvénytranszfer, stb) - kedvezmény a városnéző és terepsegway túrák és a segway bérlés árakból - 6x3 m-s kültéri privát medence (felár ellenében) Mi vagyunk az első balatoni ház Budapest felől, de tényleg.

Első M7-s lehajtó, első település, első ház. Balaton utca 1-3. szám alatt Budapest jó széllel 45p. A közelben: - Balatoni Bringakör 0m - Akarattyai MagasPart 150m - Nekem a Balaton Csücsök 100m - Nekem a Balaton Kisbolt 300m - Il Mercato 800m - The Rusty Coffee Box 1000m - CBA 100m - MOL kút + Fresh Corner 100m - DESPAR 500m - Strandok 500-1500m (Bercsényi, Lidó, Gumirádli, Bezeredj) - Vasútállomás 400m - távolsági buszmegálló 300m

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: március 15. - október 31.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
4 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG22038283


előzőkövetkező