Babér Apartmanház, 2 szoba 5 férőhely

Elhelyezkedés: A Babér Apartmanház Balatonakarattyán, a Rákóczi út 54. alatt helyezkedik el, közvetlenül a Balaton főútján. A part 3 perc autóútra van, de sétával is megközelíthető. Az M7 autópálya közelében található a szállás, így könnyedén elérhető autóval.

A szálláshelytől néhány perc sétára található a magaspart, amely lenyűgöző kilátást nyújt a Balatonra, valamint a Mercato étterem és a Balaton Park Circuit, egy népszerű autó- és motorversenypálya Balatonfőkajáron található hozzánk igen közel. Szállás: Két különálló apartmanházzal rendelkezünk, amelyek ideálisak családok, párok és átutazó vendégek számára.

Mindkét ház modern berendezéssel és minden szükséges kényelmi felszereltséggel várja a vendégeket. A házak külön-külön is bérelhetők, így biztosítva a privát és nyugodt pihenést. Három és Két fős apartmanházzal rendelkezünk.

Szolgáltatások: Privát parkoló Ingyenes WiFi Tágas, jól felszerelt szobák Könnyű hozzáférés a helyi látnivalókhoz és szórakozási lehetőségekhez Ideális választás: A Babér Apartmanház tökéletes választás azok számára, akik a Balaton szépségét keresik, közel a vízhez, mégis minden kényelmi szolgáltatás közelében.

Legyen szó egy nyugodt hétvégéről, családi nyaralásról vagy egy aktív pihenésről, nálunk mindenki megtalálja a számára tökéletes kikapcsolódást. Fedezze fel a Balaton szépségeit és élje át az igazi pihenést a Babér Apartmanházban.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA24088828


előzőkövetkező