Nereus Park Hotel, 58 szoba 140 férőhely

Közvetlenül a Balaton partján. A Nereus Park Hotel Balatonalmádiban a 71. számú útról jól megközelíthető helyen fekszik, a busz- és vasútállomástól 10 perces sétával elérhető. A szálloda közvetlenül a Balaton partján található egy 2 hektáros parkosított területen. Saját stranddal, kikötővel, mólóval, zárt parkolóval, ingyenes szobai WIFI-vel várjuk vendégeinket.

A gyermekbarát környezet kiválóan alkalmas családi üdülésekre. A legkisebbek szórakozását szolgálja a kültéri gyermekmedence illetve játszótér és homokozó is várja őket. Szobáink kettő- illetve háromágyasak és pótágyazhatóak, saját fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, színes televízióval rendelkeznek.

Lehetőség van franciaágyas szoba foglalására is. Valamennyi franciaágyas szobában még egy egyszemélyes ágy is található. A szobák egy része rendelkezik klímaberendezéssel, mely 2.000 Ft/szoba/éj felár ellenében vehető igénybe. A felár természetesen csak tényleges használat esetén kerül felszámításra.

Szállodánkban kétféle szobatípus foglalható: Classic (erkély nélküli, udvarra néző) és Classic Plus (erkélyes, vízpart felé néző) típus. Családi szobáink kettő darab kétágyas pótágyazható szobából állnak, melyeket a mindkét oldalról zárható közös fürdőszoba köt össze. Újdonság a 2 db 4 személyes apartman, melyek mindegyike erkélyes, fürdőszobás, egy hálóból és egy nappaliból áll.

Igény esetén rácsos babaágyat vagy utazóágyat biztosítunk legkisebb vendégeink részére, melyhez lepedőt is adunk. Minden szobában beépített hajszárító található. Éttermünkben büféreggelit biztosítunk kedves vendégeinknek. A nyári főszezonban félpanziót kínálunk, elő- és utószezonban esküvők, bankettek, családi és vállalati rendezvények szervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Az étterem konferenciateremmé alakítható, így alkalmas előadások, kisebb konferenciák, továbbképzések, tanfolyamok megrendezésére.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
Saját étterem
58 szoba, 140 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000265


előzőkövetkező