Hotel Villa Pax, 13 szoba 44 férőhely

Képzeljen el egy hamisítatlan mediterrán hangulatú szállodát csodálatos környezetben. Egy olyan helyet, ahol a kellemes atmoszféra mellett a családias vendégfogadás teszi teljessé az Ön kikapcsolódását. Érezze a személyes törődést és a figyelmet. Adja át magát a kényelemnek és élvezze szolgáltatásainkat.

Az igényes berendezésű klasszikus szobáinkat, a tágas, komfortos lakosztályainkat, vagy akár a jól felszerelt apartmanjainkat a kényelmes pihenésért. Exkluzív Lakosztályunk, Emeleti Családi szobáink és Deluxe apartmanunk pótágyazható. Deluxe apartmanunk teraszán kialakítottunk egy napozóteraszt jakuzzival, mely felár ellenében vehető igénybe. (30 Euro, 10.000 HUF/ nap; több napos használat esetén kedvezményt biztosítunk.

A vezeték nélküli Internetünk lehetőségeit a kapcsolattartásért. A hangulatos, teraszos Lobby Bárunk italkínálatát a lelki felüdülésért. Gyönyörű, nyugalmat árasztó kertünket, amely az év minden szakában rabul ejt. Kerti medencénket a napozóterasszal, hogy a víz csak egy karnyújtásnyira legyen.

Rekortán borítású lábtenisz- és mini focipályánkat a jó meccsekért. Finn szaunánkat, a jakuzzit, kényeztető masszázsainkat a testi felfrissülésért. A grillező helyünket a kellemes ízek élvezetéért. Zárt, kamerával megfigyelt parkolónkat, hogy az autóját biztonságban tudhassa.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
13 szoba, 44 férőhely
NTAK azonosító: SZ20008180


előzőkövetkező