Hotel Monopoly, 28 szoba 70 férőhely

Vízparti szállodánk, mely saját stranddal rendelkezik. Látogasson el Ön is hozzánk, az egyedi hangulatú Hotel Monopolyba. A Balaton északi partján, az M7-es autópályától 20 km-re, Balatonalmádiban található. A régi időket idéző hangulatos parti sétány és a pezsgő városközpont egyaránt 5 perces sétával elérhető.

A hotel minden igényt kielégítően van felszerelve. Földszinti kertkapcsolatos és emeleti klimatizált, frissen felújított szobáink többféle elhelyezést biztosítanak, apartmanjaink kiemelt kényelmet és csodálatos panorámát kínálnak Kedves Vendégeinknek. Éttermünkben és két különálló bárunkban ízletes ételeket és hűs italokat kínálunk.

A szálloda kertje és saját strandja ősfákkal, bokrokkal és virágokkal teli, az itt pihenni vágyók teljes kikapcsolódása garantált. Hotelünk kirándulások és változatos programok kiindulópontja lehet, melyekkel kapcsolatban recepciónkon részletes tájékoztatást adunk.

A szálloda állatbarát, díj ellenében fogadunk kistestű háziállatokat. 30 fős, jól felszerelt konferenciatermünk szintén klimatizált, valamint projektor, vetítővászon, internet hozzáférés és csodálatos balatoni panoráma teszi teljessé a céges rendezvények, tréningek lebonyolítását.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
28 szoba, 70 férőhely
NTAK azonosító: MA21006031


előzőkövetkező