Napraforgó Turistaszálló, 6 szoba 28 férőhely

Hangulatos turistaszállónk Szentbékkállán található, a falu központban. Kitűnő kiindulópont a környék felfedezéséhez osztályoknak, baráti társaságoknak vagy egyéni utazóknak. Szentbékkálla a Káli medence egyik legszebb és talán legcsendesebb kis települése, megannyi látnivalóval és környező kiránduló útvonalakkal. Ízlésesen berendezett, komfortos szobákat kínálunk, 2-4-6-8 ágyas.

Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, zuhanyzóval. Az emeleti szobáknak is saját fürdője van, de nem a szobákból, hanem a szobák mellett nyílik. Az emeleti szobáink klimatizáltak, a klíma felár ellenében használható. Csak az emeleti szobáink fűthetőek, klímával. A fűtési felár 4.000 Ft/éj/szoba A szobák részben emeletes ágyakkal, részben normál egyszemélyes ágyakkal vannak berendezve.

Befogadóképesség 32 fő. Az épülethez vendégkonyha étkezővel, zárt kert és parkoló tartozik. A szobák és a turistaszálló belső terei 2022/2023 - ban lettek teljesen felújítva.

FONTOS TUDNIVALÓK, KÉRJÜK FIGYELMESEN ELOLVASNI: - Kulcsos házként működünk, nincs recepciónk, ezért kérjük érkezés napján a telefonos egyeztetést. - A kulcsot bekészítjük a szobába, minden szobánk neve ki van írva, könnyű megtalálni. - A kötelező online regisztrációhoz kérnénk emilben előre elküldeni az érkező vendégek nevét, címet, szül helyet és időt. - Fizetni átutalással vagy SZÉP kártya előreutalással lehet.

Kérjük a szállásdíjat rendezni érkezés napjáig.

Falusi Vendégház Kft . 10401000-50526554-50891003 - A falu közössége szigorúan veszi a csend rendeletet, ezért vendégeinket is kérjük, hogy 22h után legyenek tekintettel a falu lakóira és a többi vendégünkre- ne zajongjanak. - Vendégeink a szobát tisztán kapják és ottlétük alatt maguk gondoskodnak annak tisztán tartásáról (ehhez eszközöket biztosítunk.) Távozáskor a szobát olyan állapotban kérjük átadni, ahogy érkezéskor átvették. - A turistaszálló épületeiben és szobáiban tilos a dohányzás.

Erre kijelölt hely a kertben van, ahol hamutartó is található. - A turistaszálló területén/kertjében semmilyen kültéri zenehasználat nem megengedett, hogy vendégeink pihenni tudjanak. - A szobákhoz közös nappali, társalgó, konyha tartozik. - A falu utcáin tilos autóval parkolni, ezért kérjük vendégeinket, mindig parkoljanak be a szálló udvarára, a kaput pedig tartsák csukva. - Nem vagyunk munkásszlló.Távozáskor vállalhatatlan állapotban hagyták a szállót, minden alkalommal, emiatt a jövőben inkább lemondunk ezen vendégeinkről. - Ittas, hangoskodó, viselkedni nem tudó vendégeinknek távoznia kell a turistaszállóról, a foglalást érvénytelenítjük. - Törölközőt nem biztosítunk a szálláshoz, csak külön kérésre felár ellenében.

Várunk Mindenkit szeretettel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - november 15.
Légkondícionálás
6 szoba, 28 férőhely
NTAK azonosító: KO19018960


előző