Villa Malina, 2 apartman 6 férőhely

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket Siófok centrumközeli, csendes lakónegyedében található szálláshelyünkön. Strand, városközpont, Petőfi sétány gyalogosan elérhető távolságban. Szálláshelyünk 25 év alatti fiatalokból álló csoportot nem fogad. A tetőtéri apartman legfeljebb négy fő részére bérelhető.

A kert felől megközelíthető bejárati ajtón az előtérbe lépünk be, innen vezet fel a lépcső az apartmanba. A galérián található konyha és étkező rész folytatásában található a nappali. Két különnyíló hálószoba tartozik hozzá és egy kádas fürdőszoba wc-vel, valamint egy külön wc is.

Az apartman hűtéséről a nappali mennyezetébe süllyesztett nagy teljesítményű klímaberendezés gondoskodik, melynek rendeltetésszerű használata ingyenes. Ez a szálláshely a nyitott galéria miatt nem alkalmas kisgyerekeseknek, ezért iskoláskor alatti gyermeket nem áll módunkban fogadni.

Megértésüket köszönjük. A földszinti kétágyas apartman a kert felől külön bejáraton közelíthető meg. Saját konyha és fürdőszoba, valamint fedett terasz tartozik hozzá. Legfeljebb 2 főre foglalható. Parkolni az utcán ingyenesen lehet. Étterem, kávézó, boltok 3-400 méteren belül.

A házban három apartman van, mindegyik külön bejáratú, saját fürdőszoba és felszerelt konyha tartozik hozzá. Szálláson található: frottír kéztörlő, fürdőlepedő, folyékony szappan a mosdókon, mosogató és súrolószer, mosogatószivacs, konyharuha. Strandtörölközőt, hajszárítót, személyes tisztálkodószereket sajnos nem tudunk biztosítani, kérjük kedves vendégeinket, ezeket hozzanak magukkal.

HÁZIREND Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és feltöltődését. Annak érdekében, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel. 1. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszíven viselkedő, kötekedő, stb.

vendégeket nem fogadunk, illetve a botrányosan viselkedő, másokban félelmet keltő vendéget a szállásról eltávolítjuk. 2. Érkezéskor a Vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget.

Vendégeink a szállást csak a teljes szállásdíj, kurtaxa, valamint a kaució megfizetése után foglalhatják el. 3. A szálláshely egész területén csak a vendégkönyvbe bejelentkezett és szállásdíjat fizető vendégek tartózkodhatnak. Vendégek nem fogadhatnak további vendégeket. 4.

Az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni a szállást. Későbbi érkezésről kérjük mielőbb tájékoztasson bennünket. 5. A távozás napján legkésőbb 10:00 óráig kell elhagyni a szálláshelyet. Késedelmes távozás esetén felárat számolunk fel, melynek mértéke: 2000 Ft/megkezdett félóra.

Kérjük az időkorlátok betartását, mert csak így tudjuk felkészíteni a szállást a következő vendégek érkezésére. Kérésre a csomagjaikat megőrizzük néhány órára az utolsó nap, de erről mindenképp előre egyeztetni szükséges 6.

Kaució: 50.000 Ft, melyet átutalással, vagy készpénzben legkésőbb a szállás elfoglalásakor kell megfizetni az esetlegesen felmerülő károkozás fedezetére és arra az esetre, ha a Vendég a szállást olyan állapotban hagyja el, hogy az extra takarítást igényel.

Kaució teljes értékben visszatérítésre kerül távozáskor, amennyiben a szállást rendben hagyta el a vendég, kulcsokat hiánytalanul visszaszolgáltatta a szállásadónak, valamint ha semmilyen károkozás nem történt. Elhagyott, megrongálódott kulcsot 5.000 Ft/db áron tudunk pótolni. 7.

Vendég felel a szállás és a felszerelési- és berendezési tárgyak épségéért. Távozáskor ugyanolyan állapotban kell a szállásnak és a berendezési tárgyaknak lenniük, mint a szállás elfoglalásakor. 8. Vendég a szállás minden felszerelési és berendezési tárgyát saját felelősségére és fokozott körültekintéssel használhatja.

Amennyiben Vendég az eszközök használatában bizonytalan, kérjük forduljon segítségért a szállásadóhoz/megbízottjához. 9. Amennyiben a Vendég kárt okoz, kérjük haladéktalanul jelezze a szállásadónak/megbízottjának. Jelentéktelenebb esetben a kár helyben, készpénzben térítendő – bármilyen sérülés, rongálás, megsemmisülés esetén a beszerzési áron.

Jelentősebb káreseményről jegyzőkönyv készül és hivatalos intézkedés követi. Kérjük ügyeljenek rá, hogy ilyesmire ne kerüljön sor. 10. A szállás területére – beleértve annak kertjét is - behozott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk. Kérjük ügyeljenek rá, hogy a szállás elhagyásakor minden ajtó és ablak zárva legyen. 11.

Háziállat a szállásra nem hozható. 12. A kertben található növények, virágok, termések nem képezik a szállásszolgáltatás részét. 13. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket. 14.

Amennyiben minden elővigyázatosság ellenére mégis valamilyen személyi vagy anyagi káresemény történik, javasoljuk a Vendégek biztosítójával felvenni a kapcsolatot – a szállásadót/megbízottját ilyen esetekben ugyanis felelősség nem terheli. 15. Szállásdíj magában foglalja a végtakarítás költségét.

Alaptakarítást a vendég végzi, azaz a felszerelési tárgyakat használat után köteles megtisztítani és tisztán, szárazon a helyükre pakolni, valamint a padlót rendszeresen felseperni. 16. 7 naponta egy teljes takarítás ágyhuzat- és törölközőcserével a szállásszolgáltatás része, minden egyéb takarítás külön fizetendő. 17.

Klímaberendezés rendeltetésszerű használata ingyenes. Nem rendeltetésszerű, azaz nyitott ablakok, ajtók melletti használat esetén a szállásadó jogosult a foglalás teljes időtartamára – visszamenőleg is, apartmantól függően napi 3 -5.000 Ft díjat felszámítani. 18. Parkolás a ház előtt, az utcán ingyenes. 19.

A lakásban dohányozni szigorúan tilos; elektromos cigaretta, és IQOS sem megengedett. A dohányzás által okozott károkért 30.000 Ft extra takarítási díjat számolunk fel. A kerti asztalon hamutartó található, kérjük annak a használatát. 20. Gyúlékony anyagot, eszközt a szobákba bevinni, tüzet gyújtani szigorúan tilos. 21.

Kérjük Vendégeinket, hogy sem a nappaliban, sem a szobákban ne étkezzenek. Étkezésre használják az étkezőt, melyet kérjük tartsanak tisztán. 22. Kérjük Vendégeinket, hogy ne vegyék le a matracokról a matracvédőket, az ágyneműről a huzatot, sem pedig a kanapé takaróit. Ezek eltávolítása szándékos rongálásnak minősül és ilyen esetben a 10.

pont szerint járunk el. 23. A szállás lakóövezetben található, a kölcsönös együttélés szabályainak betartása a Vendégek részére is kötelező. Kérjük, hogy este 10 óra után a kertben semmilyen hangos tevékenységet, mint pl. zenehallgatás, éneklés stb. ne végezzenek. Továbbá kérjük, hogy éjszakai, illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az udvaron. 24.

Településünkön szelektíven gyűjtjük a szemetet. Kertben Vendégek rendelkezésére áll egy gyűjtőedény a háztartási szemétnek és egy sárga színű műanyag zsák a műanyag palack, fém italosdoboz, a papír ún. tetrapack tejes és üdítős doboz, valamint ezek műanyag csomagolása számára.

Szelektív gyűjtőbe felsoroltakat kiöblítve és összelapítva kérjük bedobni. Háztartási szemetet szíveskedjenek minden nap a szemetes kukába levinni. 25.

Házirend bármely pontjának Vendég általi megszegése esetén a szállásadó/megbízottja jogosult azonnali hatállyal felmondani a foglalást – szállásdíj és kaució visszatérítés ebben az esetben nem jár, Vendégnek azonnal el kell hagynia a szállást Opcionális szolgáltatások, melyek külön fizetendőek o Napi takarítás kérésre: apartmantól függően 8-15.000 Ft, mely tartalmazza az ágyhuzatok, törölközők, lepedők cseréjét is.

o Csak törölköző csere: 500 Ft/db, ágyhuzatcsere: 1.500 Ft/1 fő garn.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 1.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22032461


előzőkövetkező