Napraforgó Apartmanok, 2 apartman 11 férőhely

Balatonszemes, a déli part egyik leghangulatosabb települése, sok szempontból jó választás a vakáció eltöltésére. Központi fekvése lehetővé teszi, hogy a környező és a túlparti nagyvárosokat és gyógyfürdőket könnyen és gyorsan elérjék. A hajóállomásról sűrűn indulnak járatok az északi és déli part nevezetességei felé.

Ha távol a tömegtől csak feltöltődni, pihenni, kikapcsolódni, sportolni, esetleg horgászni szeretne valaki, ki sem kell mozdulnia a városból. Üdülőházunk a Balaton partján, közvetlenül a szabadstrand és az éményfürdő bejáratával szemben található. A ház a település központjától, a bevásárlási és szórakozási lehetőségektől, valamint a hajóállomástól kb. 200-250 méterre fekszik.

A házban kettő apartman van, mindkettő rendelkezik dupla terasszal és kilátással a Balatonra. Az apartmanok egymástól függetlenek, csak a kert használata közös, ahol a gépkocsikkal lehet parkolni. A lakások bútorozottak és jól felszereltek. A konyhában kávégép, piritóssütő, mikrohullámú sütő, villanytűzhely, hűtőgép és teljes edénykészlet áll a vendégek rendelkezésére.

A fürdőszoba káddal felszerelt, és a WC-től elkülönített. A nappali és az 1-2 hálószoba kényelmes elhelyezést biztosít 1-6 személy számára. A műholdas adók minden lakásban foghatóak. A déli és az északi fekvésű teraszokon pihenni, napozni, étkezni és grillezni is lehet, esténként pedig tökéletes helyszín a hosszú beszélgetésekhez a borospoharak mellett.

Az érkezés és a távozás időpontját minden esetben előre egyeztetjük a vendégekkel. Igény esetén háziállatot csak a földszinti lakásban áll módunkban fogadni. Fontos rendelkezés, hogy 2021 május 01-től, a Kormányrendelet módosításáig vagy visszavonásáig a csak Védettségi Igazolvánnyal rendelkező felnőtt vendégeket tudunk fogadni, mely Oltási Igazolvány meglétét a bejelentkezéskor ellenőriznünk kell.

Együtt utazók esetében sem tudunk kivételt tenni, minden felnőtt vendégünknek rendelkeznie kell a Védettségi Igazolvánnyal. Köszönjük a megértést.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. - október 31.
2 apartman, 11 férőhely
NTAK azonosító: EG19021305


előzőkövetkező