Cottage House, 1 apartman 4 férőhely

Kedves Vendégek. Balatonszemes központjában, egy csendes kis utcában található a felújított, minden kényelemmel felszerelt falusi házunk. A kerti pavilonban jól esik a reggeli kávé, vagy az esti sör. Grillezésre, Sajtfondüzésre is van lehetőség, a környéken vett kiváló borokat a pincében is tárolhatják.

A ház vastag falai légkondicionálás nélkül is nagyon kellemes hőmérsékletet biztosítanak még a kánikulában is. Az apartmanban mosógép, ruhaszárító állvány, vasaló is van. A sat tv-n több mint 60 csatornát lehet fogni, köztük van gyermekműsort, sportműsort, sugárzó csatorna.és több külföldi tv állomás is elérhető.

A kellemes időtöltéshez találnak sakk készletet, kártyát, és puzzle kirakókat is. Az apartman Szemes szívében helyezkedik el, a vasútállomástól kb 400 méterre. Közvetlen közelben van közért, posta, kávézó, étterem. A mindennel felszerelt szabad-strand kb 10 perc séta. A partra vezető utat rózsakert, fagyizó, éttermek, övezik.

A házunk ikerház, mi a férjemmel a ház másik apartmanjában tartózkodunk egész nyáron, a kert, szaletli használata közös. Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza. Kedves Vendégeink. Kérjük Önöket, ha nem tartózkodnak az apartmanban, akkor zárjâk be a nyílâszárókat, és az elektromos készülékeket- amelyek nem kapcsolódnak le maguktól- kapcsolják ki.

A közösen használt területeket, tornácot-, és szanetlit naponta takarítjuk. Jó nyaralást, szép időt.

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: július 7. - szeptember 4.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19004636


előzőkövetkező