Napfényes Apartman, 1 apartman 2 férőhely

A SZÁLLÁS MINIMUM 4 NAPRA FOGLALHATÓ. A TELJES SZÁLLÁSDÍJ ÖSSZEGÉNEK 20%-ÁT A MEGADOTT BANKSZÁMLASZÁMRA KÉRJÜK FOGLALÓKÉNT ELUTALNI, A MARADÉK ÖSSZEG ÉRKEZÉSKOR, KÉSZPÉNZBEN (FORINT) FIZETENDŐ. Füred legfrekventáltabb részén, a Balatontól és a Tagore sétánytól 150 m-re apartman lakás 2+2 főre kiadó.

A lakáshoz egy déli fekvésű, tágas, világos nappali hálószobával és egy azok előtt lévő, nagyméretű, 10 nm-es erkély, előszoba, zuhanyzó, külön wc, konyha tartozik, wifi és digitális tv használattal, magyar és külföldi adókkal. Parkolás a ház előtt az utcán / kertben.

Az apartman a Szívkórház és a Honvéd Szanatórium szomszédságában, csendes környéken található. Az Esterházy strand 200 m-re, a Kisfaludy strand 500 m-re van. Hajóállomás, éttermek, posta, fodrász, kozmetika, buszmegálló, vásárlási lehetőség a közelben. A szálláshely üzemeltetője 0-24 órában elérhető.

A szálláshely üzemeltetője a vendég érkezésekor és távozásakor is jelen van. Az egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén takarítást, ágyneműcserét biztosítunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 15. - augusztus 21.
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA20008551


előzőkövetkező