Moon Light Apartman, 5 apartman 17 férőhely

A vendégház Hévíz egyik főutcáján található, 400 méterre a gyógyító tótól és közel a város minden látnivalójához. Az apartmanok felszereltségüket és felszereltségüket tekintve Hévíz egyik legjobb apartmanjai közé tartoznak.

Minden apartman egy vagy két különálló hálószobával rendelkezik ortopéd matracos franciaággyal, nappalival, modern konyhával, teljes felszereltséggel (üvegkerámia főzőlap, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító, mosogatógép, hűtőszekrény, mosógép), műholdas TV-vel, ingyenes Wi-Fi-vel, erkéllyel és légkondicionálóval. Minden apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik WC-vel és bidével.

Minden fontosabb látnivaló sétatávolságra található. A ház előtt egy nagy park található sétautakkal és a Hévízi-tó kilátójával. Mellette a központi stadion, ahol futballmérkőzéseket rendeznek. A közelben ingyenes fitneszközpont található. A következő utcában 100 méterre található egy vendéglői udvar 5 étteremmel, masszázs- és fodrászszalonokkal.

A gyógytó bejárata 10 perces sétával elérhető. A háztól 700 méterre található a Shpar szupermarket. A legközelebbi, a háztól 200 méterre lévő szállodákban minden fontosabb orvosi és gyógyászati eljárásra előfizetés vásárolható. A Balaton 7 kilométerre van a háztól, ahol minden ízlésnek megfelelő szórakozási lehetőséget talál. Úszás, csónakázás, horgászat, vásárlás.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 17 férőhely
NTAK azonosító: MA23056957


előzőkövetkező