Keri Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Kényelmes, stílusosan berendezett, felújított apartmannal várjuk vendégeinket Hévíz belvárosában. A világhírű gyógyfürdő pár perc sétára elérhető. Az apartman 50nm-es, 2.emeleti lakás. Egy háló (két külön ággyal, egy nappali, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és előszoba várja pihenésre.

A hálószobában 2db 90200 ágy és tv talalható. A nappaliban kihúzható kanapé, nagyméretű tv, asztal székekkel található. A konyha jól felszerelt, mosogatógép, hűtő, főzőlap, mikróhullámú sütő, kenyérpiritó, kávéfőző áll rendelkezésre. A fürdőszoba zuhanyzós és a wc is itt található.

A kellemes közérzetet télen a saját cirkófűtés, a nyári melegben pedig a klíma biztosítja az apartmanban. Az ablakok sötétítővel és redőnnyel rendelkeznek, illetve egy udvarra néző erkély is rendelkezésre áll. Dohányozni a lakásban és az épület területén TILOS. Háziállatok nem szállásolhatóak.

Fogaláskor 30.000 Ft kauciót kérünk előre utalással, melyet a távozást követően, ha mindent rendben találunk, 2 napon belül visszautalunk. Várjuk szeretettel.

Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22040529


előzőkövetkező