Mónika Apartman, 4 szoba 9 férőhely

A Mónika apartman csendes, nyugodt környezetben Balatonlelle központjától és a homokos parttól 1700 m-re található. Apartmanjaink együtt és külön is bérelhetők. A házban 4 szoba található, melyek franciaággyal és szekrénnyel felszereltek. A 2 tetőtéri szobához fedett erkély is tartozik.

Apartmanjaink 4-5 fő kényelmes elhelyezését teszik lehetővé. Alsó szinti apartmanunk 90 nm2 Tágas nagy nappalival, kábeltévével áll a vendégeink rendelkezésére. 2 szoba, mindkettőben franciaágy, szekrény biztosítja vendégeink kényelmét. Jól felszerelt konyhában lehetőség van elkészíteni a család vacsoráját, amelyet akár a tágas fedett teraszon is el lehet fogyasztani.

Fürdő (zuhanyzóval, külön wc-vel) Klíma használat külön kérésre kérhető 2000/Ft nap áron Felső szinten levő apartmanunk szintén tágas, jól nappalival kábeltévével és jól felszerelt konyhával várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket.A fedett terasz lehetőséget biztosít a kinti étkezésekhez.

Klíma használat kérhető 2000/Ft nap áron. Mindkét szinten nagy kombi hűtő, micro, kávéfőző áll a vendégek rendelkezésére. Ingyenes WI-Fi, parkolás az udvarban. Bográcsozási és grillezési lehetőséget biztosítunk igény szerint. Balatonlelle kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít a nyaraló családok részére, hiszen egész nyáron megtalálható a Magyar Nemzeti Cirkusz, Vidámpark és gokártozási lehetőség is várja a legfiatalabb vendégeinket.

Apartmanjainkba pihenni vágyó Vendégeket várunk.Kérem, hogy bulizni vágyó fiatalok ne minket válasszanak. Az apartmanjaink minimum 5 napra foglalhatóak.

Nyugodt pihenést szeretnénk biztosítani Vendégeinknek 22:00 és 8:00 óra között.(Késő esti hangoskodás éjszakai bulizás nálunk nem megengedett. - Megérkezéskor kérjük a szállásadónak a személyi igazolványt regisztráció céljából bemutatni a Vendégem alkalmazás rögzítéséhez. - A szállásdíjat és az idegenforgalmi adót minden esetben kérjük az érkezés napján szíveskedjenek kiegyenlíteni.

Ha valami miatt Önök az előre kifizetett időszak vége előtt távoznak a szállásról, akkor nem áll módunkban a pénzt visszafizetni. Várjuk kedves Vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 25. - augusztus 31.
4 szoba, 9 férőhely
NTAK azonosító: MA20000184


előzőkövetkező