Belle Apartman, 1 apartman 7 férőhely

Balatonlelle központjában található penthouse szinten lévő nyaralónk csak Titeket vár. Az ingatlan ideális választás családok vagy baráti társaságok számára, akik szeretnének egy kellemes és kényelmes pihenést eltölteni a Balatonnál. Az apartmanunk 7 fő számára biztosít kényelmes elhelyezkedést, ezen felül több alternatív fekvőfelületre van lehetőség valamint babaágy is van.

A lakás modern és elegáns, minden kényelmet és felszerelést biztosít amire az idelátogatóknak szükségük lehet, csak a személyes dolgait kell hoznia. Két terasszal rendelkezik, az egyik teraszon grillezésre is lehetőség van, így a nyaraló vendégei élvezhetik a kerti partikat a szabadban.

Az amerikai konyhás nappaliban megtalálható minden szükséges eszköz és berendezés sütéshez-főzéshez, az ezzel egybe kötött étkezőben pedig együtt élvezhetik az étkezéseket. Az ingatlanunk a központban található, ahol nyáron óriási élet van valamint mindössze 2 perces sétára van a szabad strandtól.

Nyáron óriási élet, remek hangulat van a főtéren, koncertekkel és színes programokkal vár a város. Házunk mellett helyezkedik el Balatonlelle leghangulatosabb cukrászdája, melynek teraszáról kényelmesen lehet fagyizni, kávézni vagy koktélozni is. Gyalogosan elérhető Lidl, Spar, dohánybolt, így minden könnyen és gyorsan megközelíthető, amire az idelátogatóknak szükségük lehet.

Várunk Titeket szeretettel.

SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA23059427


előzőkövetkező