Lidó Riviéra 011, 1 apartman 2 férőhely

Kedves Vendégek. Szeretettel várjuk Önöket és háziállataikat (Háziállat 1500Ft/nap/állat) Balaton Lellén található Lidó Riviéra apartmanunkba. A Lidó apartmanházban földszintes studio lakásunkat négy fő részére ajánljuk, akár kis családosoknak, akár baráti társaságnak.

Modern, fiatalos berendezésével, nagyon hangulatos apartman. Maga az apartman harminc négyzetméteres, de hozzá tartozik még egy terasz + gyögyőrű zöld kert várja kedves vendégeinket, kerti bútorokkal berendezve. Ezen kívül a vendégek még az apartmanház nyugati fekvésű napozó teraszát is használhatják, valamint júniustól a kültéri medencét is.

Az apartman jól felszerelt, minden olyan kényelmi funkcióval ellátott, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges. A fekvése is tökéletes, akár a Balaton part, akár a központ pár perces sétával elérhető. Kérem vendégeinket, hogy vegyék figyelembe, hogy érkezéskor számolni kell az idegenforgalmi adóval, ami ötszáz Ft/éj tízen nyolc év felett.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a késve érkező vendégeknek (húsz óra után) tízezer Ft felárral tudjuk átadni az apartmant. Megértésüket köszönjük. Várjuk Önöket szeretettel.

Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: EG23056703


előzőkövetkező