Millport Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Kedves Vendégeink. Siófok központi részén, mégis csendes helyen, a kikötő szomszédságában hangulatos 1 nappali plusz hálószobás apartmanunkban várjuk szeretettel kedves Vendégeinket. A 48 négyzetméteres apartmanban amerikai konyhás nappali kihúzható kanapéval illetve franciaágyas hálószoba biztosítja 4 fő részére a kényelmet.

Teraszra nyíló nappalija nyugati fekvésének és hatalmas üvegfelületének köszönhetően késő délutánig napfényben úszik, a teraszon kerti bútorok állnak rendelkezésre. Fürdőszobája kádas, a konyha önellátásra felszerelt. A szálláshely különlegessége, hogy Vendégeink egész évben költségmentesen élvezhetik a szomszédos, 4 csillagos wellness szálloda teljes infrastruktúráját.

A szálloda az apartmanház udvari bejáratától kb. 50 méterre található, így átsétálva a kerten, a wellness részleg csupán 2 perces sétatávolságra van. A szálláshely nagy előnye, hogy kedvezőtlenebb időjárási viszonyok között sem kell lemondani a fürdőzés élményéről és gyermekeivel együtt élvezheti a több, mint 1000 m2-en elterülő meleg vízű beltéri és külső élmény- és gyermekmedencék által nyújtott szolgáltatásokat, vagy épp a játszóházat.

Kisbabával érkező Vendégeink számára utazóágyat, etetőszéket, fürdetőkádat biztosítunk. Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy a szállásdíj NEM tartalmazza az idegenforgalmi adót (550 Ft/éj/ fő 18 év felett). Parkoló használata igény esetén az apartmanház zárt parkolójában 2000 Ft/nap.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy este 8 óra utáni érkezés esetén késői érkezési díj (30 Euro vagy 10.000 Forint) ellenében tudjuk az apartmant átadni. Érkezéskor 40.000 Forint kaució letétele szükséges, amit távozáskor az apartman és a felszerelés sértetlen illetve hiánytalan állapota esetén visszaadunk.

Várjuk Önöket szeretettel.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21004954


előzőkövetkező