Marina Apartment by Dora, 1 apartman 4 férőhely

Szeretettel várunk - Dóra - legújabb apartmanjaiba. A ház 2021-ben épült, egy modern, liftes házban, és saját parkolókkal. Keszthely zöldövezeti részén található, csendes és igényes környezetben. A Balaton, a Kerékpárút és a Jachtkikötő csak egy utcányira vannak. A legközelebbi strand a Libás.

Az apartman a nagy üvegfelületeknek köszönhetően rendkívül világos, melyek redőnnyel és szúnyoghálókkal vannak felszerelve és biztosítják a nyugodt alvást. Az apartmanokhoz saját nagy terasz tartozik, fedett- ill. fedetlen, napozó résszel, apatman típusonként változik, lásd a képeken.

Csodás kilátás nyílik a keszthelyi hegységre. Az apartmanok a 2. emeleten vannak közvetlenül egymás mellett és lift biztosítja a kényelmes feljutást. A közelben kiváló éttermek, melyek egész évben nyitva vannak. Bevásárlóközpontok, Lidl, Penny, Interspar gyalogosan 5-10 percre elérhetőek.

Lehetőség van önálló bejutásra vagy személyes kulcsátvételre. Apartmajaink: 1. Marina apartman, nagy terasszal: A hálószoba a nappaliból nyílik, közvetlen kijárat a teraszra. Az ágy mérete: 180x200, 26 cm magas Gold matracccal. A nappaliban van egy L-alakú sarokkanapé, mely kihúzható és fekvőfelülete: 140x200 + Dormeo fedőmatraccal van ellátva, hogy teljes értékű ágyként funkcionáljon.

Minden helységben Smart TV, Netflix csomaggal. A konyha jól felszerelt, mosogatógéppel és kisebb-nagyobb főzésekhez megfelelő edényekkel és tányékorokkal felszerelve. Az apartmanban van mosógép, vasaló és minden háztartási berendezés, egész éves lakhatásra is alkalmas. Parkoló 20-as számmal jelölve.

A kerékpárral érkezők biztonságban tudhatják kerékpárjaikat és felszereléseiket. 2. Marina Deluxe apartman: Még magasabb komfort, nagyobb m2. Luxus minőségű L-alakú kihúzható kanapé és a hálószobában Cardo ágy Gold matraccal. Zárt parkoló, 14-es számmal. A felszereltség megegyezik az első apartmannal.

Szervezünk vitorlástúrákat, kerékpár bérlési lehetőség, kérjen ajánlatot. További szálláshelyünk Keszthelyen: Dora Holiday House & Aparments Várunk szeretettel. Szállásadó: Boros-Szekeres Melinda

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21000595


előzőkövetkező