Marikalak Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Töltsön el néhány kellemes napot Keszthely településen a Marikalak Apartman Keszthely vendégeként. Barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg Keszthely településen az apartman vendégei. Kutyáját is magával hozhatja a pihenésre, a Marikalak Apartman Keszthely felkészült a fogadására, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges.

Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshely parkolójában hagyni. Az apartmannak van saját erkélye vagy terasza, ahol Ön is bármikor élvezheti a szabad levegőt. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az apartmanban működő klíma. A szálláshely szobáiban külön költség nélkül internetezhet vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül.

Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a lenti adatlapon. Elhelyezkedés A Festetics-kastély 3.6 km-re, a Festetics Imre Állatpark 4.8 km-re, a Csigaparlament 4.1 km-re, a Nemzetközi Verkli Fesztivál 2022 4.3 km-re található. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak.

A legközelebbi étterem 765 méterre fekszik. Lehetőség van bográcsozni és grillezni is. Fizetés A foglalások összegét készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A Marikalak Apartman Keszthely a foglalás sikeres visszaigazolása után 100% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezés időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 09:30.

Magyarul és németül tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak. Szallas. hu értékelés Az apartman 1 értékelés alapján 10-es pontszámot és ezzel Kiváló minősítést kapott a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG21001873


előzőkövetkező