Magdolna Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Keszthelyen, a Libás-strandtól 300 m-re, teljesen felszerelt, 3 szobás összkomfortos 100 m2-es apartman, családi ház felső szintjén (teljesen külön bejárattal) kiadó. Az udvaron grillezési lehetőséggel, parkolással. A parkolás ingyenes, a visszaigazolásnál valószínűleg fizetősre írja, de ez nem a mi hibánk a szallas.hu már dolgozik rajt, Wifi-s internet csatlakozási lehetőséggel.

A közelben bevásárlóközpontok (Lidl, Interspar, stb.). Étterem, konditerem, vitorláskikötő, kerékpárút . Háziállatot sem az udvaron, sem az apartmanban nem tudunk fogadni, ezért megértésüket kérjük. Az apartmanban 3 szoba ebből kettőben franciaágy (150x190))a harmadikban két heverő. (80x190) A két nagy szobában TV.

Teljesen felszerelt konyha, (mikro, gáztűzhely, hűtőszekrény, kávéfőző, edények, tányérok, stb. ), 1 db fürdőszoba (zuhanyzós-babafürdető káddal), és 2 db WC áll a vendégek részére. Megkérjük kedves vendégeinket, hogy legkésőbb az érkezés előtti napon jelezzék, a várható érkezés időpontjáról. .

Köszönjük szépen, jó pihenést kívánunk. Az IFA mértéke 650.- Ft/fő/éj/18 év felett Fizetés : helyszínen érkezéskor, készpénzben. Köszönjük.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 15.
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22050186


előzőkövetkező