Loulou Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Balatonbogláron a RITKASÁGNAK számító, saját közvetlen PRIVÁT vízparttal rendelkező Platán Garden Balaton társasház 3. emeleti, PANORÁMÁS luxus apartmanja, a Loulou Apartman egész évben nagy szeretettel várja a pihenni, relaxálni és kikapcsolódni vágyó vendégeit.

A teljesen ÚJ, modern, letisztult, nappali+1 hálószobás apartman, PANORÁMÁS terasszal, (ahonnan a csodálatos naplementében gyönyörködhetünk), privát partszakasszal, napozó stéggel, idén nyáron átadott társasház HARMADIK emeletén (nincs már felettünk lakás) található.

Az ingatlan kimondottan jól felszerelt: magas minőségű hűtő, fagyasztó, főzőlap, sütő, mikró, vízforraló, kávéfőző (AJÁNDÉK kapszula bekészítéssel) és kenyérpirító is emeli a komfortérzetet. A hálószobában egy kényelmes francia ágyon, míg a nappaliban egy szintén kényelmes kihúzható kanapén 2+2 fő részére biztosítunk idillikus pihenést.

Mindkét helyiségben külön szabályozható KLÍMA található. A lakásban és a társasház egész területén közösségi WIFI hálózat működik ingyenes hozzáféréssel. Az apartmanhoz ingyenes saját belső zárt parkoló tartozik.

A folyamatosan karbantartott kertben sütögető, saját kényelmes napozó terasz, közel 100nm-es saját stég, gyerekeknek játszótér és egy ping-pong asztal is helyett kapott, így minden adott egy pár nap vagy akár egy hét teljes kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez. Az ingatlan környezetében jellemzően panziók, apartmanházak és kisméretű magán nyaralók találhatók.

A lokációnak köszönhetően 500 m-en belül érhetők el különböző élelmiszerláncok üzletei, többek között Penny, Aldi és Lidl, ahol könnyedén el lehet végezni a mindennapi bevásárlást. A város központja felé haladva pedig számos szolgáltatás (gyógyszertár, orvosi rendelő, szépségszalonok), valamint sportolási lehetőségek (teniszpálya, sportpályák) is rendelkezésre állnak.

Balatonboglár könnyedén megközelíthető, autóval közlekedők esetében az M7-es autópálya kézenfekvő megoldás, hiszen a település rendelkezik autópálya lehajtóval. A városon emellett áthalad a Székesfehérvár-Gyékényes vasútvonal, valamint közel 20 távolsági buszvonal érinti a települést.

A városka elhelyezkedéséből adódóan a legtöbb balatoni turistaközpont, nevezetesség és település gyorsan elérhető közúton, vasúton, vagy akár a balatoni hajóközlekedés segítségével.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22046986


előzőkövetkező