Hóvirág Vendégház, 3 szoba 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások A Hóvirág Vendégház Tihany kényelmes apartmanban köszönti a Tihany településen megszállni kívánó vendégeket. A Hóvirág Vendégház Tihany szívesen veszi kutyák érkezését is, kedvencét is magával hozhatja utazására felár ellenében. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshely zárt parkolójában leparkolhatja.

A számítógépet is magával hozhatja a pihenésre, hiszen a szálláshelyen ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) várja a szobában. Az apartmannak van saját fürdőszobája. A Hóvirág Vendégház Tihany által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés 4.4 km-re van a Sajkodi strand a szálláshelytől, 1.9 km-re a Levendulamező, 600 méterre a Tihanyi visszhang, 2 km-re a Tihany hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt. , 400 méterre a Tihanyi Skanzen, 400 méterre a Tihanyi Bencés Apátság, 1.7 km-re a Tihany Napsugár Beach. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak.

A legközelebbi éttermet 100 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot 100 méterre találja. A helyszínen lehetőség van grillezésre. Fizetés Foglalását OTP SZÉP kártyával, készpénzzel, MKB SZÉP kártyával, MBH SZÉP kártyával, átutalással és K&H SZÉP kártyával tudja kifizetni.

A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Hóvirág Vendégház Tihany 50% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 16:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A szálláshely munkatársai magyarul és angolul tudnak kommunikálni Önnel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Kutya bevihető (fizetős)
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19021671


előzőkövetkező