Lazulj Apartman, 1 apartman 3 férőhely

Hangulatos, kertvárosi stúdió Apartmanunk szeretettel várja lazulni vágyó 3 -4 fős családokat, baráti csoportokat, de magánzó elvonulni vágyóknak is jó lehetőség, kék túrázók és kerékpárosokat is fogadunk. Az apartman teljesen felszerelt, igy hosszabb tartózkodásra is kiváló.

A klímás apartmanban főzőlap, hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló, sütő, tv, mosógép is található. Klíma és mosógép használat felár ellenében lehetséges. A külön bejáratú apartmanban egyedül lehet a panorámás erkélyén, függőágyban, kávét szürcsölhet vagy naplementében hatalmas teraszon is vacsorázhat, beszélgethet.

A kétszemélyes kanapé kényelmes pihenést biztosít további 2 főnek, de igény esetén vendégágyat is tudunk biztosítani. Az apartman szerencsés elhelyezkedése révén Hévíz és Keszthely is pár perc alatt megközelíthető, amely gazdagon kínálja nyári fesztiváljait, színi -és mozi előadásait, gasztronómiai élményeit .

Hévíz világhírű Termál fürdőhelye 1 km-re található, amely busszal is könnyen megközelíthető. Nálunk mindig szezon van, hisz Hévíz fürdőhelye egész évben nyitva áll. Ha csendre és elvonulásra vágyik, velünk szintén ideális helyet választ, hisz túra -és futó útvonalaink sokasága várja, várak és kastélyok, patak és lápos túra ösvényen.

Természet szerelmesi itt megtalálják számításukat. A hévízi Véderdő túra és a város tanösvénye patakkal, hidakkal, s mindez a város szívében, igazi relaxációs élményt nyújt. Mintha más világba cseppent volna, pedig a városban van. Csend, béke, fák patak és halak., ahol egyedül lehet, akár jógázhat is, senki nem zavarja majd. /1km/De elmehet kenu túrára is a folyón és csodálhatja a vízi világ madarait.

Extrém élményre vágyók 1 km-es körzetben találnak sárkányrepülés, hőlégballon, 8 km-re bowling, vitorlázás, vízisí szabaduló szoba és egyé lehetőségeket lazulni, kicsit offline lenni, és megélni a szépségeket Kicsit távolabb a Kisbalatoni Látogató központ, Matula bácsi emlékmozi, Fenékpusztai régészeti leletek, Zalakaros Ökoparkja, a különleges hangulatú Zalacsányi -Örvényes tó és erdő világa dámszarvasokkal, kertmozival, fesztiválokkal.

Tanösvények sora mind-mind 20 km es körzetben elérhetők. . A Keszthelyi hegység csodás látnivalói karnyújtásnyira, a tapolcai medence tanú hegyei 25 km-re várja Kerékpáros túra útvonalak szabadabb lehetőséget adnak a mozgásra. A szálláshely túravezetést vállal .Kérje szolgáltatásunkat.

Kérjük a házirend pontos betartását, és elolvasását érkezéskor. A külön bejáratú, csínos kis apartman panorámás telken pihenő kerttel, tóval, nagy terasszal várja elősorban párok, baráti társaság, elcsendesülni vágyók foglalásait. Az apartman csendes, kertvárosi részen, Hévíztől 1km, Keszthely centrumától 4 km -re található.

Mindkét város gazdagon kínálja nyári fesztiváljait, színi -és mozi előadásait, gasztronómiai élményeit. Télen a Hévíz világhírű Termál fürdőhely és természet alkotta tava wellness részlege páratlan élményt nyújt a pihenni vágyóknak. Hévíz fürdőhelye egész évben nyitva áll.

A szállás erdőkhöz, láphoz túra ösvényekhez közel található. Természet szerelmesi itt megtalálják számításukat. A hévízi Véderdőt melegvízű patakok szelik át, a Lombkorona kilátó, Tavirózsa tanösvény fahidakkal a város szívében kapott helyet, ökoszisztémája különleges.

Kenu túrán télen is csodálhatja a vízi világot és madarait.

Extrém élményre vágyók 1 km-es körzetben találnak sárkányrepülés, hőlégballon, 8 km-re bowling, vitorlázás, vízisí szabaduló szoba és egyé lehetőségeket lazulni, kicsit offline lenni, és megélni a szépségeket Kicsit távolabb a Kisbalatoni Látogató központ, Fenékpusztai régészeti leletek, Zalakaros Ökopark a különleges hangulatú Zalacsányi -Örvényes tó és erdő világa dámszarvasokkal kertmozival fesztiválokkal. Számtalan várrom varja.

A keszthelyi hegység a tapolcai medence számos látnivalót ígér. A szálláshely túravezetést vállal. Bicikli kölcsönzés kaucióval lehetséges Reggeli felár ellenében kérhető szezonon kívüli időszakban. A felszerelt konyhában ön is elkészítheti reggelijét.

Ez esetben érdemes érkezés előtt bevásárolni, mert a szállástól 3km re van bolt Feláras szolgáltatások. : téli fűtés /nyári hűtés / mosás + szolgáltatás: Tea / kávé bekészítés /iszappakolás Étterem 400 m a szállástól, itt reggelit is kérhető A biciklivel érkezőknek a hévízi úton a legegyszerűbb legurulni, és egy utolsó dombot meghódítva megérkezni. Biciklit zárt garázsban tudjuk tárolni.

Foglalás után minden esetben felvesszük a vendéggel a kapcsolatot, és házirendet küldünk, amelyben további információkat talál.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA22037404


előzőkövetkező