Lake Moments Smaragd Penthouse, 1 apartman 7 férőhely

Új építésű, 7 fős luxus apartman (NTAK reg. : MA-21001962) bérelhető Balatonszemesen, közvetlenül a kikötőnél. Az épület kertjében saját fürdőmedence és gyerekmedence, az apartmanon belül pezsgőfürdő áll vendégeink rendelkezésére. Tágas, 70 nm-es terasz, exkluzív kivitelű lakótér.

A közelben, 200 méteren belül 2 strand és egy élményfürdő található, 100 méteren belül számos étkezési lehetőség közül választhatnak vendégeink, melyben a Balaton legjobb étterme a Kistücsök étterem is benne foglaltatik. Lehetőség van belső parkolóhely illetve garázs bérlésére a férőhelyek függvényében, igényüket kérjük előre jelezzék.

Az utcán további ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre. 2021. július 1-től foglalható az új 5 fős apartmanunk is (NTAK reg. : MA-21001789), a részletekért keressen minket bizalommal, készséggel segítünk. Kisebb apartmanunk pezsgőfürdővel nem rendelkezik. Várjuk Önöket szeretettel, nyaraljanak Önök is luxus színvonalon. Áraink a fűtés költségeit nem tartalmazzák. SZÉP-kártya fizetési lehetőség.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA21001962


előzőkövetkező