Amazing View Apartman, 2 apartman 7 férőhely

Balatonalmádi a Balaton északi partjának, a keleti medencének egyik festői szépségű részén fekszik. 7 km hosszú partszakasza egy félköríves formájú, tóba nyúló félsziget követ, amelyet változatos hegyvonulatok, lankás dombok ölelnek körül amfiteátrumszerű, egyedülálló fekvést biztosítva ezzel a városnak.

Az apartman ezen festői szépségű Öreg-hegyen van, és a Balaton már a telekszintről is látszik. Az öt fős apartmanból panorámás terasz nyújt festői kilátást a Balatonra. A két fős apartman esetében a szobából a Balatonra nincs kilátás, de rendelkezésre áll egy füves földterasz Balatoni panorámával.

Buszmegálló:500-900 m Vasútállomás: 800 m Terasz kerti bútorokkal, parkolási lehetőség. Lovaglás, vitorlázás, tenisz, bobpálya, uszoda, étkezési és vásárlási lehetőségek adottak a közelben. Balatonalmádi egész területén ingyenes a parkolás. Szálláshely, apartman elosztása: 1 db szoba- 3 fő, 1 db szoba 2 fő, és pótágyazható.

Egy légtér: Nappali- konyha -étkező, fürdőszoba: -zuhanyzó -mosdó, wc, külön wc kézmosóval, tágas közlekedő-lépcsőház. Balatonra néző panorámás terasz. Felszereltség: hűtő, mikró, kávéfőző, elektromos főzőlap, tv, wi-fi - teljes felszereltség.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA20011577


előzőkövetkező