Krisztina Vendégház, 3 szoba 8 férőhely

A Krisztina Vendégház 400 m-re található a Libás strandtól és a Főnix kikötőtől. A vendégházat elsősorban családoknak ajánlom, mert csendes nyugodt helyen található.

A közelben nincs éjszakai szórakozóhely. 400 méterre található az Interspar hipermarket és a Lidl élelmiszerbolt. 400 méterre található bevásárló központ (C&A, New Yorker, Amnesia, Reno, Budmil, DM, Tcom, Líra, OBI, Euronics, Frassnapf... ) 50 méterre található a város egyik legforgalmasabb Étterme. A kikötőben szintén található nívós étterem.

A Balatont körbe ívelő kerékpárúttól 300 m-re található a szállás. A Festetics kastély 2, 5 km-re helyezkedik el. Számos program sorozat található a városban és a környező településeken. A programokról a Krisztina Vendégház katalógusokkal segíti tájékozódni a vendégeket.

Az épület 2 szintes, melyben 3 hálószoba található, nappali étkezővel, 2 db fürdőszoba, az egyik toalettel együtt az emeleten, a földszinten külön helyezkedik el a toalett és egy fürdőszoba. Az ágynemű biztosított. A konyha teljesen felszerelt, gázfőzőlappal, elektromos sütővel és mosogatógéppel rendelkezik ez által szolgálva a vendégek kényelmét.

Mindhárom szobában 2 személyes ágy található és a nappaliban is 2 férőhely kialakítható. Mobil grillező áll a vendégek rendelkezésére. A terasz napellenzővel fedett. Az ház udvarán zárt ingyenes parkolási lehetőség 3 autó számára. Tilos 22:00 után a hangos zene hallgatás, hajnalig tartó bulizás a szálláshelyen.

A környék csendes, nyugodt ezért elsősorban 30 év feletti családosokat várunk. Kívánunk minden kedves Vendégünk számára, kellemes és vidám kikapcsolódást. Horváth Krisztina és családja

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - augusztus 31.
3 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20000643


előzőkövetkező