Kriszti Dani Apartments, 2 apartman 8 férőhely

Szobák, szolgáltatások Apartmant keres Zamárdi településen? Böngéssze végig a Kriszti & Dani apartments Zamárdi ajánlatát. A Kriszti & Dani apartments Zamárdi két ízlésesen berendezett, 4-4 férőhelyes plusz egy főre pótágyazható barátságos apartmannal várja a Zamárdi településen szállást keresőket.

Amennyiben autóval érkezik, lehetőség van ingyen a szálláshely zárt kertjében parkolni . Az apartmanok saját erkélyt vagy teraszt is kínálnak, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik masszázs és trópusi eső funkciós zuhannyal.

Kényelmüket és nyugodt nyaralásukat a hűtő-fűtő klíma, szúnyogháló, jól felszerelt konyha, ingyenes wifi és 40 csatornás LED tv garantálja.

Elhelyezkedés Apartmanjaink a parttól 100 méterre, Zamárdi három kilométeres szabadstrandjától 300 méterre találhatóak, 250 méterre játszótér, 900 méterre kertmozi és gyógyszertár, Zamárdi kalandpark 1, 5 kilométer, Tihany-Szántód komp 10 perc gépkocsival. Étkezés A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. 300 méterre találja a legközelebbi éttermet, fagylaltozót, és 500 méterre a legközelebbi élelmiszerboltot.

Fizetés A foglalások összegét készpénzzel, K&H SZÉP kártyával, OTP SZÉP kártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolását követően a Krisztis & Danis apartments Zamárdi 30% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 15:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

A munkatársak magyarul és angolul tudnak Önnel kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21001425


előzőkövetkező