Zephyr Apartmanház, 5 apartman 20 férőhely

Tisztelt Érdeklődő. A Zephyr apartmanházban 4 családi és 2 ízlésesen berendezett stúdió lakás került kialakításra. Mindegyik apartman külön bejárattal, saját fürdőszobával, jól felszerelt konyhával, privát terasszal, redőnnyel és szúnyoghálóval, saját hűtő/fűtő légkondicionálóval rendelkezik.

Minden lakrész úgy lett kialakítva, hogy vendégeink lehetőleg semmibe ne szenvedjenek hiányt és az otthon kényelmével élvezhessék pihenésüket.

Vendégeink számára ingyenes kerékpár és SUP használatot biztosítunk, továbbá egy 20m2-es privát napozóstég is tartozik az apartmanházhoz. Élvezzék a Balatont plusz költségek nélkül. - A család legkisebb tagjait asztali etetőszékkel, fürdetőkáddal és hordozható kisággyal, felfújható pelenkázóval, babaétkészlettel várjuk. - Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol zárt, kamerával felügyelt parkoló áll rendelkezésére. Étkezés: A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak, azonban az apartman grillteraszán lehet bográcsozni, grillezni és nyárson sütni.

melyhez a faszénen felül sokféle grillfelszerelés áll a vendégeink rendelkezésre. Svédasztalos reggeli és ebéd a közeli vendéglátóhelyen előzetes egyeztetés után megoldható. Biztonság a vízben: Vendégeink biztonsága érdekében ingyenesen használható mentőmellényeket vannak kihelyezve.

Fizetés: Foglalását készpénzzel, bankkártyával, mindegyik SZÉP kártyával és átutalással tudja rendezni. Az idegenforgalmi adót az ár nem tartalmazza, ami 18 év felett 500 Ft/fő/éj. Érkezés, nyitva tartás: Legkorábbi érkezési időpont 14:30, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

Magyarul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 22. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 20 férőhely
NTAK azonosító: MA22033599


előzőkövetkező