Molnár Apartman, 13 apartman 49 férőhely

Szeretettel üdvözlünk minden kedves Zamárdiban nyaralni- és pihenni vágyó érdeklődőt. Panziónk, Zamárdi központjában helyezkedik el, mindössze csak 100 m-re a 3 km hosszú szabadstrandtól. A strand gyalog, 3 perc alatt megközelíthető egy egyenesen a parthoz vezető út által. Ezenkívül rengeteg étterem és büfé található a közelben.

Zamárdi családbarát környezete a gyerekek számára sokoldalú szabadidő eltöltési lehetőségeket kínál Pl. : 2 játszótér, gokart, röplabda pálya, trambulin, ugróvárak, vízibicikli, Zamárdi híres kalandparkja és sok más. Csak OTP-SZÉP kártyát fogadunk el. Panziónk 2-3-4-5 ágyas szobákkal és 5 fős apartmanokkal rendelkezik.

Mindegyik szobához külön fürdőszoba (WC, mosdó, zuhanykabin) tartozik . A legtöbb szoba erkélyes, teraszos. A szobák felszereltsége: SAT -TV (a külföldi vendégnek), Kabel-TV (a magyar vendégnek), hűtőszekrény, kávégép, vízforraló, evőeszköz, (mikrohullámú sütő az apartmanokban) A földszinten lakó vendégeink számára egy KÖZÖSSÉGI KONYHÁT biztosítunk, tűzhely nélkül.

Ingyenes WIFI a közösségi teraszon haználható . PANZIÓNK LEGFŐBB ELVE A TISZTASÁG ÉS HIGIÉNIA. Minden második nap szobatakarítást tartunk, mely törülközőcserét és heti ágyneműcserét tartalmaz. Panziónk zárt kapukkal biztosítja a biztonságos PARKOLÁS lehetőségét, egy nagy, hátsó udvarban.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
13 apartman, 49 férőhely
NTAK azonosító: MA19016115


előzőkövetkező