Kő a Hegyből Vendégház, 4 szoba 8 férőhely

A Balaton északi partja és a mögötte fekvő medencékkel, tanúhegyek-kel tarkított vidék Magyarország egyik legszebb régiója.A víz, a hegyek, a szőlők, a történelmi emlékek harmóniába érnek össze ezen a különleges hangulatú vidéken. Két csodálatos tájegység, a Tapolcai és a Káli - medence páratlan szépségű, a mediterrán hangulatú falvaival a nyugalom szigete.

Kivételesen fejlett gasztronómiával, minőségi borászatokkal, csodás kiránduló és kikapcsolódási lehetőségekkel várja az ide látogatókat. Káptalantóti a Balatontól hat km-re található, a kis falut a környező tanúhegyek ölelik át. Híres piacáról (Liliomkert), amely minden vasárnap kedvelt program a helyi és nyaraló vendégek számára.

A vendégház négy külön bejáratú szobával (saját fürdővel) és egy közös konyha, étkezővel várja vendégeit. Igény esetén reggelit is biztosítunk, de csak a hétvégi napokon, valamint a hosszú hétvégéken. A szobák külön, de az egész ház egyben is kivehető. Ideális baráti társaságok, családi összejövetelek, esküvői vendégek fogadására.

Parkolás : zárt udvaron belül, kinti program és pihenési lehetőség a kertben, kérés esetén grillezés, bográcsozás is megoldható. Vendégeink számára a pihenést, elmélyülést, feltöltődést tovább fokozza a kertben elhelyezett jacuzzi és infraszauna használata, amelyet a szezonban rendelkezésre bocsátunk.

Az őszi-téli hónapokban csak a szauna üzemel. Szeretettel várjuk leendő vendégeinket:)

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
4 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG20015947