Két Korona Hotel, 66 szoba 156 férőhely

A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel a Balaton déli partján, a fővárostól mindössze egy órányi autóútra - Magyarország egyik legimpozánsabb természeti környezetében - helyezkedik el. Családias szállodánk egész évben korlátlan wellness lehetőségekkel, felszerelt konferencia termekkel, kulináris élvezetekkel és szabadidős programok végeláthatatlan sorával garantálja a felhőtlen kikapcsolódást vendégei számára.

A 76 szobával rendelkező szálloda 2008. október közepén új szállodai szárnyában nyitotta meg Nyugalom Szigete Wellness Központját, mely a test és a lélek együttes harmóniájának megteremtésére törekszik. Élménymedence sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, hátmasszírozókkal, és feltörő gejzírekkel, pezsgőfürdő, gyermekmedence, szaunasziget várja a feltöltődésre vágyó vendégeket.

A szálloda standard szobái 2015-ben teljes felújításon estek át, melynek köszönhetően megújult harmóniával szolgálják a látogatók nyugodt pihenését. A Hotel éttermének kínálatából mindenki ízlésének megfelelően, kedvére válogathat. A világhírű magyar konyha specialitásain keresztül a legegészségesebb ételekig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ízvilágot.

Vendégeink egyéni kívánságait (vegetáriánus, diabetikus, liszt-, tej-, és tojásmentes ételeket) igényeiknek megfelelően készítjük el. A keresztszennyeződés elkerülésére konyhánk nem vállal garanciát. Megértését köszönjük. Legyen szó őszi pihenésről, téli kikapcsolódásról, a Két Korona Hotel a legjobb lehetőségekkel áll az Ön és Családja rendelkezésére.

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén. Szállodánk SZÉP – Kártya elfogadóhely.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
66 szoba, 156 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000014


következő