Nóra Vendégház, 1 apartman 5 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szeretettel várja Önöket az újonnan nyílt Nóra Vendégház Hévízen. 2023-ban elkészült teljes ház, amely sétatávolságra található a Hévízi Tófürdőtől, a városközponttól is. Három kényelmes szoba, egy ízléses fürdőszoba, jól felszerelt konyha, tágas étkező és kellemes terasz áll a vendégek rendelkezésére.

A zárt udvarban elfér két autó is. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapján találja. Étkezés: A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A közelben több éttermet, és élelmiszerboltot talál.

Fizetés: Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. A foglalás véglegesítéséhez a Nóra Vendégház Hévíz a sikeres visszaigazolást követően 50 % előleg átutalását kéri. Érkezés, nyitva tartás A szálláshelyen a szobák elfoglalására 14-20 óráig van lehetőség.

Távozás legkésőbb 10 óra. Ha ezen időpontokon kívül érkezne, kérem egyeztessen a szálláshellyel. A munkatársak magyarul és németül tudnak Önnel kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA23066382


előzőkövetkező