Kedves Vendégház, 8 szoba 16 férőhely

A BLAHA LUJZA UTCA BALATONFÜREDEN Könnyű szinte azonnal beleszeretni a Kedves vagy a szomszédos Postaház épületébe, és Füred belvárosának izgalmas, a reformkort idéző, egyszerre elegáns, bohókás és romantikus hangulatába. Nyáron a városközpont pezsgő világa a szállástól néhány lépésre elevenedik meg, élőzenés estekkel és változatos programokkal.

A KEDVES VENDÉGHÁZ vendégszobái az 1795-ben épült eklektikus stílusú épület első emeletén kaptak helyet, ahol egykoron a Hermina-udvar nevű szálló működött, akkor és most is a Balatonra néző teraszt a vendégházban megszállók élvezhetik. Az államosítás után, 1957-ben már Kedves Cukrászda a neve, ahol táncolni is lehetett.

A mai egyemeletes épület utcára nyíló földszinti részét 19. század elején átépítették klasszicista stílusban, főbejárati kapukerete és a Kedves Cukrászda csehsüveg boltozata őrzi még régi formáját. Jelenleg az épületben továbbra is Kedves Cukrászda és Kávéház működik, szomszédságában található a Kredenc Borbisztró.

Franciaággyal bútorozott szobáink két ember kényelmét szolgálják, elsősorban pároknak ajánljuk. A Blaha Lujza utcára néző ablakból az időnként nyüzsgő belvárosra nyílik rálátás. Hűtő használata a folyosón kialakított helyen biztosított, szobáink felszereltsége:, ingyenes WIFI, zuhanyzó, törölközők, hajszárító, elektromos vízforraló, kávé bekészítés, I.

emelet, 15 m2, hűtő a folyosón, közös teraszhasználat

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: március 15. - november 1.
Ingyenes légkondícionálás
8 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG20008982


előzőkövetkező