Füred Prime Apartments, 5 apartman 12 férőhely

A kiváló elhelyezkedésű Füred Prime Apartments-ben összesen öt, a lépcsőház felől teljes külön bejáratú, újonnan kialakított szobával / egylégterű stúdióapartmannal várjuk kedves vendégeinket: - Legkisebb szobánk egy félszuterén, a bejárat közelében lévő, de világos és stílusos kis franciaágyas szoba, amely tágas fürdőszobával, illetve közvetlenül az ablak előtti részen saját kültéri ülőrésszel rendelkezik (kívülről megközelíthető).

A kényelmes tartózkodás érdekében a szobában rendelkezésre áll vízforraló, poharak, hűtő, TV (a szoba nem klímatizált, illetve belmagassága a szokásosnál alacsonyabb, 210 cm). - Ezen kívül négy jól felszerelt, saját teakonyhával és fürdővel rendelkező, egylégterű stúdióapartman található a házban, melyek közül kettőből szép kilátás biztosított a Balatonra.

A tóra néző két apartmanban egy-egy kihúzható kanapéágy is található, ideális pihenést biztosítva így kisgyermekes családok részére. A hátsó oldalra néző két apartman 2-2 fő elszállásolására alkalmas. A teakonyhák révén (mikrohullámú sütő, mosogató, hűtő, vízforraló, kávéfőző stb.) a hideg étkezések önellátással megoldhatók, de felhívjuk szíves figyelmüket, hogy főzési lehetőség nincs a szálláshelyen.

Törülközőket, ágyneműket, hajszárítót díjtalanul biztosítjuk. Bankkártyás fizetés a helyszínen nem lehetséges. A ház teljes férőhelyszáma: 10+2 fő/5 szoba; természetesen a szobák egyenként is kivehetők. A szálláshely szigorúan nem dohányzó. Dohányzás csak a kültéri asztaloknál, az erre kijelölt helyen lehetséges.

Különösen ügyelünk érkezés előtt a szobák megfelelő felkészítésére, takarítására, valamint rendszeresen gondoskodunk a közösen használt területek és felületek (lépcsőház, kapaszkodók, stb.) tisztításáról, fertőtlenítéséről. Autóval, motorral, kerékpárral érkezőknek limitált számban rendelkezésre áll udvari parkolóhely, de a központi vasútállomás és buszállomás is csupán 10 perc sétával elérhető.

A gépjármű parkolási igényt kérjük előre jelezni a szállásadónak. Érkezéskor 10.000 Ft kaució fizetendő, amely - ha nem történt káresemény - távozáskor visszajár.

A helyszínen fizetendő továbbá az idegenforgalmi adó, amelynek összegéről a szállásadó előzetesen tájékoztatást ad. 2020 májusában megnyíló szálláshelyünk kialakításakor az volt a cél, hogy vendégeink olyan környezetbe érkezhessenek, amely a színvonalas szállodai szobák kényelmét ötvözi a családias hangulattal és az önellátás lehetőségével.

A kiváló lokáció pedig biztosítja számukra, hogy akár pihenés, akár a szabadidő tartalmas eltöltése céljából érkeznek, mindenhez közel legyenek, ami Füreden számít. A szálláshely Balatonfüred legnépszerűbb részén, a Balatontól és a Zákonyi Ferenc sétánytól 5 perc, a polgári hangulatú régi belvárostól 10 perc sétára található, így a legismertebb éttermek vagy éppen helyi fesztiválok gyalogosan és könnyen elérhetőek vendégeink számára.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - október 30.
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA20008086


előzőkövetkező