Judit Apartmanház, 3 apartman 14 férőhely

A JUDIT Apartmanház Keszthely Zámor nevű városrészében, a Pázmány Péter utca 5. szám alatt található. Megközelítése a főútról autóval egyszerű, a 2. vele párhuzamos utca, gyalogosan: a vasútállomástól és a buszmegállótól egyaránt 1800 méter távolságra van. Kérésre ingyen oda-vissza szállítjuk Önöket.

Helyi-, helyközi járatok buszmegállója 500 m, bevásárlóközpontok 800 m, CBA csíkos ábécé: 600m, éttermek: vendéglő: 400m, étterem: 700 m. Balaton, Libás strand:700m, Városi strand, sétány, pavilonsor: 1500m. A hálószobák és a fürdőszoba utcára néznek, a terasz és az erkély az udvarra nyílnak.

Az ablakokon redőny és szúnyogháló. A kocsibejáró kavics borítású, az udvar füves. Játékra, parkolásra egyaránt használható. Parkolás közvetlenül a ház előtt, vagy az utcában. De lehetséges az udvarban kavicsos részen (max 2 autó részére). A főépületben kapott helyet a földszinti A, az 1.

emeleti B- és a tetőtéri C apartman, különállóan a főépülettel szemben diófa árnyékában van a D apartman. Apartman A: Ideális családnak, de 2 párnak is kényelmes. A földszinti apartmanhoz a kétszárnyas bejárati ajtón az étkezős konyhába lépünk. Az ajtó mellett cipőtartós ruhafogas, közepén étkezőasztal székekkel, szemben a konyhabútor.

Innen nyílik a többi helyiség: balra a zuhanyzós fürdőszoba benne a WC-vel, mellette a kisebb hálószoba franciaággyal és egy egyajtós akasztósszekrénnyel, jobbra egy tágas szoba, benne franciaágy, kétajtós ruhásszekrény, kanapé, asztal, rattan karosszék, falon nagyméretű LCD TV.

A szobából lehet kijutni a 12 m2-es, udvarra néző fedett teraszra, ahol egy ovális asztal és 6 szék áll. A konyha felszereltsége: indukciós főzőlap, hűtő, kávéfőző, mikrohullámú sütő, edények, tányérok, poharak, evőeszköz, alapfűszerek, mosogatószer, -szivacs, konyharuha.

A fürdőszoba felszereltsége: hajszárító, törölköző, folyékony szappan, csipesz, szárítókötél. Apartman B-C: Ideális nagyobb családnak, társaságnak, mivel külön bejárattal és közös fedett terasszal rendelkeznek. A külső lépcsőn jutunk fel az udvarra néző 10 m-es erkélyre, ahol 2 kerek asztal áll 6 székkel.

Innen nyílik a B és a C lakások bejárati ajtaja. Az I. emeleti B bejárati ajtón a nagyobb szobába lépünk, ennek berendezése: egy franciaágy, egy kétajtós szekrény, rattan karosszék, falon közepes méretű LCD TV. Tovább haladva az étkezős konyhába érünk, középen étkezőasztal, ablak alatt a konyhasor indukciós főzőlappal, hűtővel, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel.

A szekrényben edények, tányérok, poharak, evőeszköz, cukor, só, mosogatószer, -szivacs, konyharuha. Az étkezőből nyílik a kisebb hálószoba franciaággyal, polcokkal, fogassal és a zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. A fürdőszoba felszereltsége: hajszárító, törölköző, folyékony szappan, csipesz, szárítókötél.

A C jelű tetőtéri lakrészbe szintén az I. emeleti erkélyről jutunk fel egy lépcsőházon keresztül. Egy kisebb kétszárnyas tetőablaka és egy lefele buktatható félablaka van. Ebben a helységben az ajtótól jobbra kétajtós ruhásszekrény, franciaágy és egy rattan karosszék áll, balra a mosogató, mellette az étkezőasztal, felette egy kisebb méretű LCD TV, illetve a hűtőszekrény, rajta a mikrohullámú sütő áll.

Főzési lehetőség nincsen. Polcon kávéfőző, poharak, tányérok és evőeszközök. Innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. Apartman D Ideális a nyugalmat, a nagy teret kedvelők számára. A fedett teraszról lépünk be az apartman lakóterébe. Az ajtótól balra kétajtós szekrény, franciaágy és kanapé, jobbra pedig étkezőasztal és konyhabútor áll indukciós főzőlappal, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel.

A szekrényben edények, tányérok, poharak, evőeszköz, cukor, só, mosogatószer, -szivacs, konyharuha. A falon kisebb méretű LCD TV. Ebből a helyiségből nyílik egy lefelé buktatható félablakkal rendelkező hálószoba két különálló ággyal, polcos szekrénnyel és a zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. .

A fürdőszoba felszereltsége: hajszárító, törölköző, folyékony szappan, csipesz, szárítókötél. A fedett teraszon egy kerek műanyag asztal áll 4 székkel, mellette kényelmesen elférnek a falhoz rögzíthető kerékpárok. Igényének megfelelően segítünk programját megtervezni a város, illetve a környék kulturális, sportolási, szórakozási lehetőségei között.

Koronavírus megelőző intézkedések: Takarításkor ózonos tisztítást is végzünk. Várjuk szeretettel Apartmanházunkban.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: június 15. - szeptember 30.
3 apartman, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA21000503


előzőkövetkező