Hunguest Hotel Pelion, 228 szoba 456 férőhely

A szálloda Tapolca belvárosában, közvetlenül a légúti megbetegedések gyógyítására kiválóan alkalmas barlang fölött található, egy négyhektáros parkban található. Európában egyedülálló, hogy vendégeink a szállodából közvetlen folyosón keresztül juthatnak le légzésrehabilitáció céljából a gyógybarlangba.

Tapolca, a gyógybarlangjáról méltán híres, különleges hangulatú kisváros a Balaton-felvidék nyugati részén fekszik, 15 km-re a Balaton partjától. A szálloda alatt található karsztbarlang nemcsak szép látványt nyújt, hanem speciális mikroklímával és gyógyhatással is rendelkezik.

Szobaszám 228, ebből 212 kétágyas szoba, 8 apartman, 4 lakosztály jakuzzival. Mozgáskorlátozott vendégeinket 4 speciálisan kialakított szoba várja. A szobák többsége erkéllyel rendelkezik, valamennyi vendégtér klimatizált. Szállodánk gyermekrészlegén a Tapolca Pocak Klubban játékkal, sportolással és egyéb érdekes elfoglaltsággal kényeztetjük kis vendégeinket.

Fiatal vendégeink találkozhatnak Pocakkal a szálloda kabala vidrájával is. Emellett játszóház várja a legkisebbeket. Wellness részlegünkön beltéri gyermekpancsoló is található. A szálloda éttermének kínálatában megtalálhatók a magyar és nemzetközi ételek. Lobby bárunk kávé- és italkülönlegességekkel várja a vendégeket.

Nyári időszakban grill terasz és pool bár is rendelkezésre áll. Fitneszterem, minigolf, jacuzzi, élménymedence, termálmedence, szezonálisan kerti úszómedence, gyermekmedence, szauna, infraszauna, bioszauna, merülőmedence, gőzkamra, szaunaszeánszok, spa és wellness testkezelések, aromaterápia és szolárium áll a Vendégek rendelkezésére. Élménymedence karbantartás 2024 Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Hunguest Hotel Pelionban 2024.

március 24 és március 27 között, valamint 2024 november 3 és november 6 között éves rendes karbantartást végzünk az élmény medencében, így annak működése a fenti időszakban nem biztosított.

Ezeken a napokon vendégeink rendelkezésére áll a szálloda wellness részlegén török fürdő 2 termálvizes medencével, beltéri gyermek medence, szaunarészleg (szauna, infraszauna, bioszauna, gőzkabin, sókabin), fitneszterem Kérjük foglalásánál a fenti információt vegye figyelembe. A gyógybarlang A gyógybarlang levegőjének mikroklimatikus paraméterei állandók, gyakorlatilag por- és pollenmentes, a hőmérséklet (18 °C) állandó.

Magas a páratartalom, porterhelése nincs, a levegő rendkívül tiszta. Ezek a tényezők önmagukban gyógyító és nyugtató hatásúak (allergiás, asztmás és egyéb légzőszervi megbetegedések esetén).

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
228 szoba, 456 férőhely
NTAK azonosító: SZ24087070


következő